Produsert av AVIA
Kontakt oss

Right to play er en internasjonal organisasjon som bruker lek som læringsverktøy for å beskytte, utdanne og styrke barn i utviklingsland. Sammen med Right To Play og Dentsu Aegis Network Norway har vi vært med å utvikle Right To Play sin kampanje: Ikke bare en lek!

Ikke bare en lek – Facebookannonse

Målet med kampanjen var å skape nasjonal oppmerksomhet rundt arbeidet til Right To Play, og gjennom strategisk arbeid over tid, bidra til å øke antall faste givere som støtter arbeidet til Right To Play.

Skjermbilde fra Aksel Lund Svindal sin instagrampost.

Ved å spille på en felles interesse for lek og idrett, ønsket vi å appellere til seeren ved å bruke stolte, nasjonale øyeblikk fra Right To Play-ambassadører som Aksel Lund Svindal, Therese Johaug, Johannes Thingnes Bø og Suzann «Tutta» Pettersen. Filmen ble publisert i alle Right To Play sine sosiale kanaler og ambassadører delte det i egne kanaler.

Skjermbilde fra Aksel Lund Svindal sin instagrampost.

Dette skapte stor oppmerksomhet, og ledet trafikk videre inn til en landingsside som fortalte mer om kampanjen og Right To Play sitt arbeid. På landingssiden på Right To Play sine nettsider ble seere møtt med informasjon om Right To Play sitt arbeid i felten. Her fikk man se filmer av Aksel Lund Svindal på feltreise til Etiopia. Filmene opplyser om viktigheten av arbeidet som blir gjort i utviklingslandene. Nederst på siden er det mulig å registere seg som fast giver.

Kontakt oss