Blank

Ledende på
videomarkedsføring

AVIA er inspirert av ordet «aviation» som minner oss om de ambisiøse, kreative og litt barnslige forsøkene på tidlige flyvninger. Vi tror på gode samarbeid og en sammensatt gjeng som jobber effektivt, men grundig. Derfor har vi sikret oss faste ressurser i mer enn ti fagfelt – alt fra regi, fotografi og animasjon, til markedsføring og strategi.

AVIA Produksjon er gasellevinner i 2018, 2019 og 2020.

miljofyrtarn_logo

AVIA Produksjon er Miljøfyrtårnsertifisert.

Kan vi gjøre verden litt bedre?

Vi er unge og naive, men vi sitter med kunnskapen til å produsere filmer som når frem til millioner av mennesker. Derfor er vår visjon og vårt samfunnsoppdrag å ha en positiv påvirkning på menneskers liv, valg og holdninger. Dette gjør vi gjennom flere tiltak:

Årlig produserer vi kampanjer for Right To Play for egen regning, for å støtte deres arbeid med å beskytte, utdanne og styrke barn som lever i ekstrem fattigdom. I år er fokuset på å hjelpe over 11 millioner jenter i fattige land som står i fare for å aldri komme tilbake på skolen grunnet koronapandemien.

For hver film vi produserer, bidrar vi med å plante hundre nye trær. Eden Reforestation Project er et globalt nettverk som bidrar til å redusere ekstrem fattigdom, samt beskytte og restaurere skog i stor skala.

37807

Tree-counter

Våre filmskapere og markedshoder

AVIA består av filmskapere og markedsførere som hjelper deg med å lykkes. Vi bistår bedrifter, byråer og det offentlige i å nå rett publikum med rett innhold.

Sondre F. Lindheim
Filmfotograf
41178587

Sondre er AVIAs lengstsittende filmfotograf og har en imponerende driv og lidenskap som få er forunt. Med mange års erfaring bak seg har han opparbeidet seg en tung portefølje av anerkjente merkevarer og har hundrevis av prosjekter bak seg. Han har også over tid utviklet mange gode relasjoner til faste kunder i AVIA.

Sondre elsker å følge med på nye trender og utforske nye metoder – og skaper derfor alltid unike og kreative filmer. Med han på laget kan du derfor være sikker på at du får et profesjonelt resultat med en god dose dedikasjon og lidenskap i bunn.

Mathias Odden
Regissør
93003503

Mathias er regissør i AVIA. Med en mastergrad i medievitenskap og mange års erfaring bak seg har han blitt hjernen bak flere av våre mest vellykkede prosjekter gjennom årene. Hans bakgrunn som videojournalist gjør at han behersker et stort spekter innen filmproduksjon – fra den kjappe reportasjen til de store reklamekampanjene. 

Mathias trives best utenfor boksen og blir ofte foretrukket for sin evne til å sette filmens tema inn i helt nye kontekster. Hans kreative og innovative måte å skape idéer på gir alltid prosjektene et friskt pust – noe som gjør han til en viktig del av det kreative teamet i AVIA. 

Monika Edvardsen
Animatør
90506934

Monika er animatør i AVIA og jobber med å gjøre illustrasjoner om til levende animasjon. Hennes utdanning og erfaring innen design, kommunikasjon og digitale medier, har gitt henne god forståelse for hva som skal til for å overbevise publikum. Hun elsker å eksperimentere med ulike animasjonsteknikker – noe som gjør henne til en allsidig og dyktig animatør.

I Monika sitt univers finnes det få begrensninger. Hun har laget animasjonsfilmer for flere store merkevarer, og produserer alt fra grafiske elementer til komplette animasjonsfilmer.

Dag Olav Mandt
Produsent
95839318

Dag Olav er produsent i AVIA og koordinerer de fleste av våre produksjoner. Han har en bachelorgrad i media, IKT og design fra Høgskulen i Volda, i tillegg til en toårig utdannelse i journalistikk fra Norges Kreative Fagskole.

Dag Olav trives best i kulissene bak en produksjon og har full kontroll på det meste som skjer i AVIA. Han holder alltid tett kontakt med kunden, sikrer god fremdrift og sørger for at budsjettet overholdes gjennom hele produksjonen. Selv om han en gang drømte om å bli fotballspiller er vi veldig glade for å ha han på vårt lag som produsent og viktig støttespiller i AVIA.

Mariel Svala
Produsent
92863705

Mariel er produsent i AVIA. Med to bachelorer bak seg i både skuespill og creative industries management har hun bred og variert erfaring innen filmproduksjon. I AVIA sikrer Mariel at produksjonene gjennomføres innenfor avtalte rammer og frister.

Mariel er superorientert og tilrettelegger alltid for at prosjektene blir gjennomført på en god måte. I AVIA fungerer hun som et bindeledd – og hennes koordinering og ledelse av kreative team og prosesser er avgjørende for at vi lykkes.

Magnus Ljøstad
Produksjonskoordinator
91762298

Magnus er produksjonskoordinator i AVIA. Han er utdannet innen filmproduksjon og har bred erfaring med flere prosjekter fra feltet. I AVIA har han en sentral rolle i å sikre viktige ressurser og koordinere fremdriften – slik at alle prosjekter kan gjennomføres med god kontroll og høy kvalitet.

Magnus er utrolig ressursrik og samarbeidsvillig, han stiller alltid opp der andre trenger hjelp. Han har et smittende, godt humør og sprer alltid positiv glede på alle produksjoner han er med på.

Mariell Føynum
Regissør
95146542

Mariell jobber som regissør i AVIA. Hun er utdannet tekstforfatter ved Westerdals, og har også en bachelor i filmproduksjon og manus fra AFDA Film School i Sør-Afrika. Hun brenner for visuell kommunikasjon, og har jobbet som tekstforfatter, regissør, produsent og klipper på flere store prosjekter.

Mariell anser seg selv som perfeksjonist, og er svært dedikert i arbeidet sitt. Hun liker å være involvert i alle faser av en produksjon. Med Mariell med på laget er du sikret kreativ historiefortelling fra øverste hylle.

Vegard Jonsson
Filmfotograf
46593093

Vegard er filmfotograf i AVIA. Med hans bakgrunn fra kortfilmproduksjon og en mastergrad innen film- og videoproduksjon har han opparbeidet seg bred kunnskap og erfaring med filmproduksjon.

Vegard brenner for faget sitt, og elsker å utforske hvordan visuelle og estetiske virkemidler kan brukes til å påvirke eller underbygge budskapet i en film. Han lever seg inn i filmens visjon, samtidig som han utvikler selvstendige visuelle fortolkninger av filmen. Med Vegard på laget har du garantert en filmfotograf som fanger og skaper unikt innhold etter ditt ønske.

Edvard Jordahl
Filmfotograf
93693284

Edvard er filmfotograf i AVIA. Med en bachelorgrad i medieproduksjon fra Høgskulen i Volda har han god forståelse for film som kommunikasjonsmiddel. Edvards profesjonelle erfaring kommer fra eget foretak og som videofotograf i Forsvaret. Han har bred erfaring med å produsere filmer i krevende situasjoner – noe som har lært han å tenke på stående fot og være fleksibel.

Å finne kreative måter å kommunisere på er det han trives best med, noe som reflekteres godt i arbeidet hans. Med Edvard på laget får du garantert unike bilder og gode, kreative løsninger.

Jo Christian Larsen
Rådgiver og partner
92296121

Jo-Christian er rådgiver og partner i AVIA og har vært med siden selskapets tidlige dager. Som rådgiver sørger han for god dialog med kunde gjennom hele produksjonen og sikrer at alle våre filmer svarer på kundenes strategiske behov.

Jo-Christian er ekspert på strategi og kommunikasjon og er opptatt av å bygge gode og langvarige relasjoner til kunder. Hans rolle fra start har vært sentral i å utvikle selskapet – og uten han hadde ikke AVIA eksistert.

Bertel Roth
Produsent
93094894

Bertel er produsent i AVIA og sørger for at produksjonene vi gjennomfører skjer innenfor avtalte rammer og frister. Han er utdannet ved London Film School og har 25 års erfaring fra bransjen.

Tidligere har Bertel jobbet som fotograf, regissør og produsent på flere store produksjoner – noe som gjør han til en multi-kreativ problemløser og en allsidig produsent som vet hva som kreves. Med Bertel på laget er du sikret en god fremdrift gjennom hele prosjektet – og et profesjonelt resultat fra start til slutt.

Silje Pedersen
Digital rådgiver
98094192

Silje Alice er digital rådgiver i AVIA og har en utdannelse i markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Hun har opparbeidet seg god kompetanse innen markedsføring, kommunikasjon, strategi og digitale og sosiale medier.

Silje Alice er lidenskapelig opptatt av faget og sørger for å skape den beste kundeopplevelsen i alle ledd. Hun er svært dedikert i sitt arbeid og jobber hardt for å hjelpe kunder med å løse problemer og nå mål – noe som gjør henne til en verdifull og viktig del av teamet i AVIA.

Deniz Huseby
Daglig leder og grunnlegger

Deniz er daglig leder og grunnlegger av AVIA Produksjon. Han er utdannet markedsfører og har mer enn ti års erfaring innen filmproduksjon, markedsføring og strategi. Deniz startet selv som selvstendig filmfotograf og har god innsikt i de kreative prosessene.

Siden grunnleggelsen av AVIA i 2014 har selskapet utviklet seg i rekordfart og er nå ett av Norges ledende kreative miljøer. Som daglig leder bistår derfor Deniz aktivt i prosjektarbeid og guider selskapet på vei mot nye høyder.

Irene F. Tausvik
Markeds- og digitalansvarlig
+447743418477

Irene er digital markedsfører i AVIA. Hun har en master i filmproduksjon og god praktisk erfaring innen markedsføring fra både det norske og internasjonale markedet. Kombinasjonen av de to har gitt henne bred forståelse for hva som kreves for å skille seg ut i filmbransjen.

Irene elsker kreative diskusjoner og digital teknologi – noe som kommer godt med i arbeidet med kommunikasjon på tvers av digitale flater. Ved å planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter i tråd med AVIA’s visjon og verdier, sørger Irene for at de skiller seg ut fra mengden.

Anne Ruyter
Administrativ koordinator
97611132

Anne er administrativ koordinator i AVIA og er den som holder kontroll på økonomien. Med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI, har hun en sentral rolle i den daglige driften av selskapet. Hun har blant annet et overordnet ansvar for fakturering, interne systemer og det som kreves for å sikre en god administrasjon.

Anne er opptatt av god organisering og orden i systemet – noe som kommer godt med i rollen som administrativ koordinator. Hun er også en viktig støttespiller for ledelsen, og i arbeidet med nye satsinger og vekstplaner.

Erik Sjølander
Animatør
46470171

Erik er animatør i AVIA. Han har lang erfaring fra animasjonsbransjen og har blant annet jobbet på flere tv-serier, spillefilmer og informasjonsfilmer til ulike bedrifter. Ved å jobbe tett sammen med kunder og i større team har han opparbeidet god forståelse for prosessen fra start til slutt.

Erik elsker spillerommet animasjon tilbyr, og han sørger alltid for at publikum får en givende visuell opplevelse. Han trives godt med både 2D og 3D-animasjon, og liker å eksperimentere med nye stilarter. Han er en verdifull lagspiller hos AVIA med sitt unike fortellerperspektiv og evne til å kommunisere budskap gjennom animasjon.

Ada Brzozowska
Illustratør og grafisk designer
96875458

Ada jobber som illustratør i AVIA. Hun har en mastergrad i illustrasjon fra Kunsthøyskolen i Oslo og i visuell kommunikasjon fra Kunstakademiet i Gdansk. Som illustratør og grafisk designer jobber Ada med å forme idéer og formidle de som visuelle illustrasjoner. Hun har lang erfaring med illustrasjon i ulike stilarter – både digitalt og for hånd – og elsker å eksperimentere med nye farger, teksturer og karakterer.

Med sin unike stil har Ada en enorm evne til å formidle historier gjennom grafikk og illustrasjon – og hun sørger alltid for at kunden sitter igjen med akkurat det resultatet de ønsker.

Frida Bakke
Digital Rådgiver
91549922

Frida er digital rådgiver i AVIA og er vår ekspert på AVIA Hub. Hun har utdannelse i retail management og TV-produksjon, og bred erfaring innen produksjon og salg.

Frida er en født strateg med et godt øye for kommunikasjon og gode samarbeid. Hun jobber målrettet med både korte og langsiktige strategier som bidrar til vekst for kunden – og sørger for at innholdet alltid er aktuelt og nytenkende. Hennes kunnskap og engasjement gjør henne til en verdifull rådgiver og støttespiller for våre kunder.

Martine Inés Kanstad
Produsent
45440432

Martine er produsent i AVIA og har en bachelorgrad i prosjektledelse innenfor kunst og kreative næringer. Hun har en bakgrunn fra scenekunst og sceneproduksjon, og kom til AVIA fra en lederstilling med personalansvar.

Martine er en multitasker som alltid har et godt overblikk på produksjonen, og som produsent sørger hun for at tidsfrister og budsjetter overholdes. Hun er veldig strukturert og opptatt av god informasjonsflyt – men hennes viktigste prioritet er at kunden blir tilfreds med resultatet.

Secco
Branch Manager

Secco er vår branch manager. Hun sørger for at alle på kontoret smiler og at konsentrasjonen er på topp. Hun liker å være med på møter, helst på fanget til Deniz.

Othello
Junior Barketer

Othello tar jobben sin svært seriøst og er ivrig etter å klatre oppover rangstigen mot rollen som senior barketer. Han tar veldig godt vare på kollegaene sine og gjør alt for at de rundt han skal ha det bra. Selv om han tar jobben sin seriøst er han veldig leken og kosete på fritiden.

Leah
Pawject Manager

Leah har mange års erfaring innen feltet, og har god kontroll over alle på kontoret. Hun kan bli litt streng hvis folk ikke gjør som de skal (som å komme inn døra og ikke gi henne kos), så det gjelder å holde konsentrasjonen oppe når Leah er til stede.

Kira
Trivselsassistent

Kira liker å være midtpunktet og som regel er hun det. Hun sørger for at alle har det fint og smiler så mye som mulig. Hun har også vunnet priser for beste skjegg.

Linie
Junior Pawject Manager

Linie er lillesøsteren til Secco. Hun bistår med trivsel på kontoret og er ikke redd for å si ifra når hun trenger oppmerksomhet.

Pepper
Digital Barketer

Pepper gjør en utmerket jobb i sin rolle som digital barketer, en jobb han tar svært seriøst. Han trives godt på møterommet og er en casanova på kontoret når Leah, Kira eller Secco er tilstede.

Sondre F. Lindheim
Filmfotograf
41178587

Sondre er AVIAs lengstsittende filmfotograf og har en imponerende driv og lidenskap som få er forunt. Med mange års erfaring bak seg har han opparbeidet seg en tung portefølje av anerkjente merkevarer og har hundrevis av prosjekter bak seg. Han har også over tid utviklet mange gode relasjoner til faste kunder i AVIA.

Sondre elsker å følge med på nye trender og utforske nye metoder – og skaper derfor alltid unike og kreative filmer. Med han på laget kan du derfor være sikker på at du får et profesjonelt resultat med en god dose dedikasjon og lidenskap i bunn.

Mathias Odden
Regissør
93003503

Mathias er regissør i AVIA. Med en mastergrad i medievitenskap og mange års erfaring bak seg har han blitt hjernen bak flere av våre mest vellykkede prosjekter gjennom årene. Hans bakgrunn som videojournalist gjør at han behersker et stort spekter innen filmproduksjon – fra den kjappe reportasjen til de store reklamekampanjene. 

Mathias trives best utenfor boksen og blir ofte foretrukket for sin evne til å sette filmens tema inn i helt nye kontekster. Hans kreative og innovative måte å skape idéer på gir alltid prosjektene et friskt pust – noe som gjør han til en viktig del av det kreative teamet i AVIA. 

Monika Edvardsen
Animatør
90506934

Monika er animatør i AVIA og jobber med å gjøre illustrasjoner om til levende animasjon. Hennes utdanning og erfaring innen design, kommunikasjon og digitale medier, har gitt henne god forståelse for hva som skal til for å overbevise publikum. Hun elsker å eksperimentere med ulike animasjonsteknikker – noe som gjør henne til en allsidig og dyktig animatør.

I Monika sitt univers finnes det få begrensninger. Hun har laget animasjonsfilmer for flere store merkevarer, og produserer alt fra grafiske elementer til komplette animasjonsfilmer.

Dag Olav Mandt
Produsent
95839318

Dag Olav er produsent i AVIA og koordinerer de fleste av våre produksjoner. Han har en bachelorgrad i media, IKT og design fra Høgskulen i Volda, i tillegg til en toårig utdannelse i journalistikk fra Norges Kreative Fagskole.

Dag Olav trives best i kulissene bak en produksjon og har full kontroll på det meste som skjer i AVIA. Han holder alltid tett kontakt med kunden, sikrer god fremdrift og sørger for at budsjettet overholdes gjennom hele produksjonen. Selv om han en gang drømte om å bli fotballspiller er vi veldig glade for å ha han på vårt lag som produsent og viktig støttespiller i AVIA.

Mariel Svala
Produsent
92863705

Mariel er produsent i AVIA. Med to bachelorer bak seg i både skuespill og creative industries management har hun bred og variert erfaring innen filmproduksjon. I AVIA sikrer Mariel at produksjonene gjennomføres innenfor avtalte rammer og frister.

Mariel er superorientert og tilrettelegger alltid for at prosjektene blir gjennomført på en god måte. I AVIA fungerer hun som et bindeledd – og hennes koordinering og ledelse av kreative team og prosesser er avgjørende for at vi lykkes.

Magnus Ljøstad
Produksjonskoordinator
91762298

Magnus er produksjonskoordinator i AVIA. Han er utdannet innen filmproduksjon og har bred erfaring med flere prosjekter fra feltet. I AVIA har han en sentral rolle i å sikre viktige ressurser og koordinere fremdriften – slik at alle prosjekter kan gjennomføres med god kontroll og høy kvalitet.

Magnus er utrolig ressursrik og samarbeidsvillig, han stiller alltid opp der andre trenger hjelp. Han har et smittende, godt humør og sprer alltid positiv glede på alle produksjoner han er med på.

Mariell Føynum
Regissør
95146542

Mariell jobber som regissør i AVIA. Hun er utdannet tekstforfatter ved Westerdals, og har også en bachelor i filmproduksjon og manus fra AFDA Film School i Sør-Afrika. Hun brenner for visuell kommunikasjon, og har jobbet som tekstforfatter, regissør, produsent og klipper på flere store prosjekter.

Mariell anser seg selv som perfeksjonist, og er svært dedikert i arbeidet sitt. Hun liker å være involvert i alle faser av en produksjon. Med Mariell med på laget er du sikret kreativ historiefortelling fra øverste hylle.

Vegard Jonsson
Filmfotograf
46593093

Vegard er filmfotograf i AVIA. Med hans bakgrunn fra kortfilmproduksjon og en mastergrad innen film- og videoproduksjon har han opparbeidet seg bred kunnskap og erfaring med filmproduksjon.

Vegard brenner for faget sitt, og elsker å utforske hvordan visuelle og estetiske virkemidler kan brukes til å påvirke eller underbygge budskapet i en film. Han lever seg inn i filmens visjon, samtidig som han utvikler selvstendige visuelle fortolkninger av filmen. Med Vegard på laget har du garantert en filmfotograf som fanger og skaper unikt innhold etter ditt ønske.

Edvard Jordahl
Filmfotograf
93693284

Edvard er filmfotograf i AVIA. Med en bachelorgrad i medieproduksjon fra Høgskulen i Volda har han god forståelse for film som kommunikasjonsmiddel. Edvards profesjonelle erfaring kommer fra eget foretak og som videofotograf i Forsvaret. Han har bred erfaring med å produsere filmer i krevende situasjoner – noe som har lært han å tenke på stående fot og være fleksibel.

Å finne kreative måter å kommunisere på er det han trives best med, noe som reflekteres godt i arbeidet hans. Med Edvard på laget får du garantert unike bilder og gode, kreative løsninger.

Jo Christian Larsen
Rådgiver og partner
92296121

Jo-Christian er rådgiver og partner i AVIA og har vært med siden selskapets tidlige dager. Som rådgiver sørger han for god dialog med kunde gjennom hele produksjonen og sikrer at alle våre filmer svarer på kundenes strategiske behov.

Jo-Christian er ekspert på strategi og kommunikasjon og er opptatt av å bygge gode og langvarige relasjoner til kunder. Hans rolle fra start har vært sentral i å utvikle selskapet – og uten han hadde ikke AVIA eksistert.

Bertel Roth
Produsent
93094894

Bertel er produsent i AVIA og sørger for at produksjonene vi gjennomfører skjer innenfor avtalte rammer og frister. Han er utdannet ved London Film School og har 25 års erfaring fra bransjen.

Tidligere har Bertel jobbet som fotograf, regissør og produsent på flere store produksjoner – noe som gjør han til en multi-kreativ problemløser og en allsidig produsent som vet hva som kreves. Med Bertel på laget er du sikret en god fremdrift gjennom hele prosjektet – og et profesjonelt resultat fra start til slutt.

Silje Pedersen
Digital rådgiver
98094192

Silje Alice er digital rådgiver i AVIA og har en utdannelse i markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Hun har opparbeidet seg god kompetanse innen markedsføring, kommunikasjon, strategi og digitale og sosiale medier.

Silje Alice er lidenskapelig opptatt av faget og sørger for å skape den beste kundeopplevelsen i alle ledd. Hun er svært dedikert i sitt arbeid og jobber hardt for å hjelpe kunder med å løse problemer og nå mål – noe som gjør henne til en verdifull og viktig del av teamet i AVIA.

Deniz Huseby
Daglig leder og grunnlegger

Deniz er daglig leder og grunnlegger av AVIA Produksjon. Han er utdannet markedsfører og har mer enn ti års erfaring innen filmproduksjon, markedsføring og strategi. Deniz startet selv som selvstendig filmfotograf og har god innsikt i de kreative prosessene.

Siden grunnleggelsen av AVIA i 2014 har selskapet utviklet seg i rekordfart og er nå ett av Norges ledende kreative miljøer. Som daglig leder bistår derfor Deniz aktivt i prosjektarbeid og guider selskapet på vei mot nye høyder.

Irene F. Tausvik
Markeds- og digitalansvarlig
+447743418477

Irene er digital markedsfører i AVIA. Hun har en master i filmproduksjon og god praktisk erfaring innen markedsføring fra både det norske og internasjonale markedet. Kombinasjonen av de to har gitt henne bred forståelse for hva som kreves for å skille seg ut i filmbransjen.

Irene elsker kreative diskusjoner og digital teknologi – noe som kommer godt med i arbeidet med kommunikasjon på tvers av digitale flater. Ved å planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter i tråd med AVIA’s visjon og verdier, sørger Irene for at de skiller seg ut fra mengden.

Anne Ruyter
Administrativ koordinator
97611132

Anne er administrativ koordinator i AVIA og er den som holder kontroll på økonomien. Med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI, har hun en sentral rolle i den daglige driften av selskapet. Hun har blant annet et overordnet ansvar for fakturering, interne systemer og det som kreves for å sikre en god administrasjon.

Anne er opptatt av god organisering og orden i systemet – noe som kommer godt med i rollen som administrativ koordinator. Hun er også en viktig støttespiller for ledelsen, og i arbeidet med nye satsinger og vekstplaner.

Erik Sjølander
Animatør
46470171

Erik er animatør i AVIA. Han har lang erfaring fra animasjonsbransjen og har blant annet jobbet på flere tv-serier, spillefilmer og informasjonsfilmer til ulike bedrifter. Ved å jobbe tett sammen med kunder og i større team har han opparbeidet god forståelse for prosessen fra start til slutt.

Erik elsker spillerommet animasjon tilbyr, og han sørger alltid for at publikum får en givende visuell opplevelse. Han trives godt med både 2D og 3D-animasjon, og liker å eksperimentere med nye stilarter. Han er en verdifull lagspiller hos AVIA med sitt unike fortellerperspektiv og evne til å kommunisere budskap gjennom animasjon.

Ada Brzozowska
Illustratør og grafisk designer
96875458

Ada jobber som illustratør i AVIA. Hun har en mastergrad i illustrasjon fra Kunsthøyskolen i Oslo og i visuell kommunikasjon fra Kunstakademiet i Gdansk. Som illustratør og grafisk designer jobber Ada med å forme idéer og formidle de som visuelle illustrasjoner. Hun har lang erfaring med illustrasjon i ulike stilarter – både digitalt og for hånd – og elsker å eksperimentere med nye farger, teksturer og karakterer.

Med sin unike stil har Ada en enorm evne til å formidle historier gjennom grafikk og illustrasjon – og hun sørger alltid for at kunden sitter igjen med akkurat det resultatet de ønsker.

Frida Bakke
Digital Rådgiver
91549922

Frida er digital rådgiver i AVIA og er vår ekspert på AVIA Hub. Hun har utdannelse i retail management og TV-produksjon, og bred erfaring innen produksjon og salg.

Frida er en født strateg med et godt øye for kommunikasjon og gode samarbeid. Hun jobber målrettet med både korte og langsiktige strategier som bidrar til vekst for kunden – og sørger for at innholdet alltid er aktuelt og nytenkende. Hennes kunnskap og engasjement gjør henne til en verdifull rådgiver og støttespiller for våre kunder.

Martine Inés Kanstad
Produsent
45440432

Martine er produsent i AVIA og har en bachelorgrad i prosjektledelse innenfor kunst og kreative næringer. Hun har en bakgrunn fra scenekunst og sceneproduksjon, og kom til AVIA fra en lederstilling med personalansvar.

Martine er en multitasker som alltid har et godt overblikk på produksjonen, og som produsent sørger hun for at tidsfrister og budsjetter overholdes. Hun er veldig strukturert og opptatt av god informasjonsflyt – men hennes viktigste prioritet er at kunden blir tilfreds med resultatet.

Secco
Branch Manager

Secco er vår branch manager. Hun sørger for at alle på kontoret smiler og at konsentrasjonen er på topp. Hun liker å være med på møter, helst på fanget til Deniz.

Othello
Junior Barketer

Othello tar jobben sin svært seriøst og er ivrig etter å klatre oppover rangstigen mot rollen som senior barketer. Han tar veldig godt vare på kollegaene sine og gjør alt for at de rundt han skal ha det bra. Selv om han tar jobben sin seriøst er han veldig leken og kosete på fritiden.

Leah
Pawject Manager

Leah har mange års erfaring innen feltet, og har god kontroll over alle på kontoret. Hun kan bli litt streng hvis folk ikke gjør som de skal (som å komme inn døra og ikke gi henne kos), så det gjelder å holde konsentrasjonen oppe når Leah er til stede.

Kira
Trivselsassistent

Kira liker å være midtpunktet og som regel er hun det. Hun sørger for at alle har det fint og smiler så mye som mulig. Hun har også vunnet priser for beste skjegg.

Linie
Junior Pawject Manager

Linie er lillesøsteren til Secco. Hun bistår med trivsel på kontoret og er ikke redd for å si ifra når hun trenger oppmerksomhet.

Pepper
Digital Barketer

Pepper gjør en utmerket jobb i sin rolle som digital barketer, en jobb han tar svært seriøst. Han trives godt på møterommet og er en casanova på kontoret når Leah, Kira eller Secco er tilstede.

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.