AI Studio

I vårt AI studio lager vi banebrytende reklamefilmer for ambisiøse merkevarer. Vi tester grensene for hva som er mulig når kreative talenter tar i bruk de fremste AI-verktøyene. På laget har vi noen av landets mest erfarne filmskapere og kreative talenter. Vil du komme i kontakt? Vi har mange gode ideer vi vil dele med deg.

100% AI generert video

100% AI generert video

100% AI generert video

Nestegenerasjons reklamefilm

Kunstig intelligens er i ferd med å forandre filmproduksjon og reklame slik vi kjenner den i dag. Ikke bare måten video produseres, men også hvordan fremtidens reklame vil se ut. AVIA sitt AI Studio er et innovasjonsprosjekt der vi jobber utforskende og utradisjonelt for å skape fremtidens mest kraftfulle reklamefilmer.

100% AI generert video

Teamet

AI konsulent og filmskaper | Sondre F. Lindheim

Kreativ leder | Deniz Huseby

Daglig leder | Mariel Svala

Eika med kunstig intelligens i ny reklame

Eika ville nå ut til unge mennesker som sliter med å komme inn på boligmarkedet. Vi utviklet idé, der deler av filmens handling foregår i et metavers. Ved hjelp av kunstig intelligens skapte vi et spill-lignende univers, som ellers måtte blitt animert og bidratt til økte produksjonskostnader.

Komme i kontakt?

Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg. Møt oss for en kaffe, enten du er nysgjerrig på siste nytt innen AI eller vil diskutere et konkret prosjekt.

Kontakt oss