Blank

Animasjonsvideo

GreenFox Electro: Nytt konsept for måle- og styresystemer

GreenFox Electro utvikler og produserer en modulbasert styring- og overvåkningsløsning for industri. Dette er ny teknologi som kan tilpasses eksisterende systemer som gir en rekke fordeler for kunden og miljøet.

TONO på 54 sekunder

NORKART: Selvbetjeningsløsninger

Digitale tjenester fra Norkart som gjør hverdagen enklere.
Det ser ikke ut til at det er noe her.
kvinne bruker tegnebrett

Animasjon forenkler budskapet

Med animasjonsvideo kan du enkelt forklare komplekse budskap på en engasjerende måte, samtidig som du øker sjansen for å bli lagt merke til. En animasjonsvideo er et visuelt blikkfang i sosiale medier og skiller seg ut i mengden. I tillegg gir den deg friheten til å skape et eget univers, med ubegrensede handlingsrom, karakterer og lokasjoner.

Slik går vi frem:

Skap noe unikt med din animasjonsvideo

Animatørene våre er spesialister innen en rekke teknikker, inkludert motion design, 2D- og 3D-animasjon, og grafisk design. Vi hjelper deg med å lage animasjoner som fanger publikums oppmerksomhet, enten det er korte filmer til sosiale medier eller større filmprosjekter. Med våre spesialister på laget er du sikret et solid resultat på din animasjonsfilm.

Vil du lære mer om hvordan du kan bruke animerte forklaringsvideoer i din markedsføring? Det kan du lese om her.

Trenger du en animasjonsvideo til din bedrift?

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.