Livestreaming av små og store events

Vi sørger for sømløs og stressfri livestreaming, slik at du kan fokusere på innholdet. Uansett stort eller lite behov kan vi hjelpe deg med å lage en livesending som engasjerer seerne.

  • Digital Graduation

   På grunn av pandemien, var det ikke mulig for Handelshøyskolen BI å gjennomføre den årlige avgangsseremonien i 2020. Derfor skapte vi en feststemt digital avgangssermoni for alle bachelorstudentene.

  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client

  Livestreaminger som engasjerer seerne

  Med livestreaming kan du få flere deltakere som ikke har mulighet eller ønske om å delta fysisk. Virkemidler som quiz, spørsmål og svar, kommentarfelt og avstemninger gjør det mulig for seerne å ta en aktiv del i det som skjer.

  • En eller flerkamera løsning.

  • Åpen eller lukket sending.

  • Aktiviser seerne: Live Q&A, Quiz, chat og poll.

  • Digitale grupperom / paralelle sendinger.

  • Innholdsproduksjon: Vignetter og grafikk

  Kom raskt i gang

  1. Si hei!

  Kontakt oss. Fortell oss hva du trenger eller ser for deg av resultater. Det kan gjerne være en åpen oppgave, eller bare noen løse tanker.

  2. Kartlegging

  Vi planlegger direktesendingen slik at du kun trenger å fokusere på innholdet. Kamerautstyr, lyd-og lys, plasseringen og ekspertisen stiller vi med.

  3. Vi går live

  Så går vi live! Vi tilbyr også  «live on tape»-løsning, der du kan spille inn flere forsøk. Vi klipper deretter sammen de beste opptakene til en film, slik at det ser ut som en direktesending.

  «AVIA leverte lyd-, lys- og AV-teknikk under Kommunikasjonsdagen 2024, og strømmet konferansen til våre digitale deltakere. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne, og samarbeidet har vært svært godt gjennom hele prosessen fra pristilbud til gjennomføring. Vi kan gi AVIA Produksjon våre varmeste anbefalinger.»

  Pris på livestreaming

  En livestreaming kan koste fra 10.000 for en enkel direktesending med ett kamera, til 100-200.000 for større sendinger med flere kameraer og talere på scenen. Om det skal produseres innhold til skjermer og annet vil det komme i tillegg.

   

  AVIA har utviklet Oslo Streaming Company, der du med få klikk kan sette sammen din sending og se pris.

  Livestreaming fra Høstseminaret 2023
  lllustrasjon av hånd som styrer livestreaming

  Vi tar oss av livesendingen så du kan fokusere på innholdet

  AVIA har bred erfaring med livestreaming. Vi dekker styremøter, webinarer, møter på tvers av landegrenser, store arrangementer og foredrag. Livestreaming gjør det lettere for bedrifter å nå ut til sine kunder eller målgrupper, uten fysiske begrensinger.

  Alt innen filmproduksjon

  Reklamefilm

  Produksjon av reklamefilm til alle kanaler – sosiale medier, TV, kino m.m. Vi kan hjelpe deg med idé, filmproduksjon og distribusjon av ferdig film.

  Les mer

  Animasjon

  Alt innen animasjon. Vi har illustratører og animatører som lager originalt innhold til alle typer formål. Først utvikler vi stil og formspråk, deretter gir vi liv til bildene gjennom animasjon.

  Les mer

  Holdningskampanje

  Filmer som spiller på følelser og får seerne til reflektere over sitt forhold til et tema eller relasjon til en organisasjon. Vi har lang erfaring med å lage effektive holdningskampanjer.

  Les mer

  VR & 360-video

  Vi hjelper deg med å lage virtuelle opplevelser for dine kunder – til bruk i VR briller eller på nett.

  Virtuelle visninger, produkt demonstrasjoner, opplevelse på messer med mer.

  Les mer

  Datagenerert & AI

  Vi lager personaliserte videoer som lar deg gi en unik opplevelse til hver mottaker, og AI-generert video for å løse oppgaver der annet ikke strekker til. Nysgjerrig på mulighetene? Kontakt oss for en hyggelig prat.

  Les mer

  Influenser & brukergenerert video (UGC)

  Vi har et nettverk med influensene og andre representater for dine kunder som kan bistå deg med å nå ditt publikum på en effektiv måte.

  Kurs og læringsfilmer

  Alt innen kurs, opplæring og informasjonsfilmer. Vi hjelper deg med å presentere et faglig innhold på en engasjerende og pedagogisk god måte. Vi jobber tverrfaglig med video, animasjon og regi for å sikre den beste formidlingen.

  Les mer

  Livestreaming

  Live streaming av arrangementer og møter. Vi tilbyr sikre sendinger i studio eller i eksterne lokaler.

  Les mer

  Drone

  Vi leverer alt innen film og foto med drone – og jobber med de dyktigste dronepilotene i landet. Vi håndterer alle tillatelser og samarbeider med luftfartsmyndigheter ved behov.

  Les mer

  Starte med en hyggelig prat?

  Morten Skjæveland

  Rådgiver

  Kontakt oss