Blank

Reklamefilm og merkevarebygging

Kistefos: The Twist

Kistefos er en spennende kulturdestinasjon på Jevnaker. Her finner du en imponerende skulpturpark, to kunstgallerier og et industrimuseum. I 2020 ble Kistefos tildelt utmerkelsen «Tripadvisors Traveller’s Choice» som kun gis til TripAdvisors 10% beste attraksjoner i verden. Vi har i løpet av 2020 produsert flere filmer for Kistefos.

LVK: Landssamanslutninga av Vasskraftkommunar

LVK står for Landssamanslutninga av Vasskraftkommunar og organiserer kommuner som er vertskap for vannkraftsutbygging. Med vestlandets mest spektakulære natur som kulisse fortalte vi en fin og visuell historie i denne merkevarebyggende filmen for LVK.

Sylvsmidja: Ja, vi elsker!

Hvordan presentere tradisjonsrik bunadssølv til et moderne publikum?
Det ser ikke ut til at det er noe her.
silhuett av mann ser på reklamefilm på en projektor. Foto
modellfly faller i oransje maling

En god reklamefilm skal ikke oppleves som reklame

Det kan være utfordrende for markedsførere å nå ut til folk blant mengden av reklame som er det ute. Videoformat har derfor blitt mer og mer vanlig i dagens innholdsmarkedsføring. Innholdet blir stadig kortere og budskapet må komme raskere frem. For skal man nå ut til folket – må man treffe fra første sekund.

Slik går vi frem:

illustrasjon av hund som har popkorn

Hva skal til for å lage en vellykket reklamefilm?

 

Det er en jungel av reklamefilmer der ute. Vi hjelper deg med strategi og distribusjon slik at nettopp din kampanje treffer målgruppen fra første sekund. Vi setter oss godt inn i dine behov og lytter til hva du vil oppnå med din reklamefilm. Med vår hjelp og ekspertise er vi sikre på at du blir fornøyd med sluttresultatet.

Med vår hjelp og ekspertise er vi sikre på at du blir fornøyd med sluttresultatet.

Hva koster en filmproduksjon? Sjekk ut vår priskalkulator her!

Trenger du en reklamefilm?

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.