Blank

Pris på filmproduksjon?

to mannlige fotografer i svarte skjort og filmkamera smiler

20.000 kr

Sitter du allerede på materiale som du trenger å få klippet sammen? Behøver du en fotograf eller dronepilot til å filme noen utvalgte bilder? Eller ønsker du et enkelt intervju eller opptak fra et arrangement?

Fra 20.000 kr får du noen av landets dyktigste kreatører til å gjennomføre konkrete deler av en produksjon for deg. Dette kan være oppdrag der det for eksempel kun trengs en fotograf eller en klipper. For komplette produksjoner med flere ressurser må du regne med å øke budsjettet.

Priskalkulator gir deg en estimert pris og
viser eksempler på filmer i din prisklasse.

60.000 kr

Har du lyst til å vise frem bedriften eller organisasjon din? Ønsker du å formidle informasjon knyttet til et produkt eller en tjeneste? Eller planlegger du å livestreame et arrangement? 

Fra 60.000 kr kan vi lage komplette produksjoner inkludert forarbeid, innspilling og etterarbeid. Det kan være reklame, dokumentasjon, en kort 2D-animasjon, livestreaming, innholdsmarkedsføring eller annet som ikke krever flere lokasjoner og skuespillere.

Priskalkulator gir deg en estimert pris og
viser eksempler på filmer i din prisklasse.

100.000 kr

Vil du nå en spesifikk målgruppe? Trenger du å styrke bedriften eller merkevaren utad? Eller behøver du en holdningskampanje med slagkraft?

Fra 100.000 kr utvikler vi strategiske filmer som løser konkrete oppgaver innen kommunikasjon og markedsføring. Produksjonen starter med et grundig forarbeid der vi utvikler idé, manus og kreative løsninger sammen med deg. 

 

Priskalkulator gir deg en estimert pris og
viser eksempler på filmer i din prisklasse.

200.000 kr

Trenger du å dekke flere caser eller situasjoner med ditt budskap? Vil din casefilm eller reklamefilm trenge flere aktører eller involverte? Eller kunne du tenke deg en animasjonsfilm i 3D?

Prosjekter fra 200.000 kr krever ofte et større forarbeid med idéutvikling, strategi og manus. Her får en større rom til å benytte seg av kjente skuespillere, store filmsett eller mange scener og lokasjoner, der det er behov. Disse filmproduksjonene har et høyt ambisjonsnivå for deg som forventer målbare resultater. 

Priskalkulator gir deg en estimert pris og
viser eksempler på filmer i din prisklasse.

400.000 kr

Har du store ambisjoner med ditt prosjekt? Ønsker du en film på et prisvinnende nivå? Eller vil du få mer ut av budsjettene du har til innholdsproduksjon?

I denne prisklassen får du et større produksjonsteam, flere dager med innspilling, flere lokasjoner og lenger tid til etterarbeid og effekter.
Et budsjett fra 400.000 kr gir også muligheten til å bli en AVIA Hub-kunde, der vi kostnadsfritt lager et forslag til innholdsplan seks til tolv måneder frem i tid – og sikrer innholdsproduksjon av høy kvalitet til en betydelig lavere pris enn ved å gjøre enkelte produksjoner hver for seg.

Priskalkulator gir deg en estimert pris og
viser eksempler på filmer i din prisklasse.

Priskalkulator

Det er flere ting som påvirker prisen på en produksjon, enten det er reklamefilm eller animasjonsvideo. Likevel skal det ikke være vanskelig for deg å få et prisoverslag. Med vår priskalkulator tar det bare to minutter!

Vi forstår at forutsigbarhet er viktig for deg som kunde og derfor er vi alltid pålitelig, og tydelig i vår kommunikasjon rundt alle våre kostnader.

Hva påvirker pris?

Mennesker

Antall mennesker og mengden utstyr som er involvert i en filmproduksjon påvirker prisen. Vi vil aldri at en produksjon skal være mer komplisert enn den trenger å være, men verdien av et tverrfaglig og kreativt samarbeid bør ikke undervurderes.

Ambisjonsnivå og spredning

Ambisjonsnivå handler ikke om kvaliteten på filmen, men om hvilken effekt du ønsker å oppnå med den. En film av høy kvalitet er lite verdt dersom ingen ser den. En film som skal styrke en merkevare eller endre holdninger vil ofte kreve lengre planlegging.

Antall dager innspilling

Filminnspilling er som å planlegge et arrangement. Mange mennesker er involvert og alt fra logistikk og sikkerhet til kreative produksjonsplaner må legges til rette for. De aller fleste reklame- og kampanjefilmer kan spilles inn på én dag.

Eksterne kostnader

Filmens idé og manus kan ha stor påvirkning på budsjett. Dette kan innebære alt fra ekstra leiekostnader og søknader for spesielle lokasjoner, til skuespillerhonorar, kulisser og kostymekostnader.

Innholdsproduksjon
tilpasset ditt behov

Inspirasjon og idéer venter på deg

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.