Personvern

Hei 👋

Når du klikker deg inn på aviaprod.no samles det inn en rekke opplysninger om deg, din datamaskin og din adferd på nettstedet. Vi tar tar beskyttelse av din data på alvor, og du kan til enhver tid ta kontakt med oss på post@aviaprod.no eller telefon 240 22 007 for spørsmål om din persondata.

Nedenfor kan du lese detaljert om informasjonen vi innsamler, hvordan vi behandler opplysningene, hva vi bruker de til, hvem som har adgang til opplysningene og hvordan du kan kontakte oss vedrørende de innsamlede opplysningene.

 

Hvem er behandlingsansvarlig? 🤓

Det er daglig leder i AVIA (AVIA Produksjon AS som juridisk enhet) som er behandlingsansvarlig av våre eksisterende og potensielle kunders personopplysninger. Det er markedssjef, økonomiansvarlig samt daglig leder som er databehandler.

 

Hva er formålet? 🏁

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne gjennomføre vår primærtjeneste, som er levering av filmproduksjon og rådgivning, og sekundærtjeneste, som er produksjon og distribusjon av markedsinnhold. Personopplysningene blir også benyttet i markedsføringen av disse primær- og sekundærtjenestene.

 

Hvilke personopplysninger behandles? 🔍

Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til, og vi samler ikke inn mer enn nødvendig. 

I de fleste tilfeller vil personopplysninger bli behandlet i forbindelse med, men ikke begrenset til: utfylling av kontaktskjema for henvendelser, samt påmelding til nyhetsbrev, webinar og kurs. I de tilfeller vil det samles inn navn, e-post og telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger om vedkommendes bedrift, men dette defineres ikke som personopplysninger.

Vi mottar automatisk ikke-personlig informasjon når du besøker vår nettside. Ikke-personlig informasjon er al informasjon som i seg selv ikke kan bli brukt til å identifisere, kontakte eller presist lokalisere en bestemt person. Ikke-personlig informasjon inkluderer IP-adressen din, nettleserinformasjon, informasjon hentet fra informasjonskapsler (cookies), pixel tags, dato og tidspunkt for besøket, trafikk og hvilken/ hvilke kanal/ kanaler som ledet deg inn til nettsiden vår.

 

Hvor hentes opplysningene fra? 📥

AVIA samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Men, for å få tilsendt informasjon, innhold eller annet markedsmateriell trenger vi enkle personopplysninger fra deg. Dersom du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

AVIA sender kun ut informasjon til personer som aktivt har gitt oss sine personopplysninger, samt tillatelse til å behandle de. Dette kan ha skjedd ved, men ikke begrenset til, kontaktskjema for henvendelse, påmelding til nyhetsbrev, deltakelse frokostseminar og/eller annen digital påmelding.

 

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene? 🙋‍♀️

Det er ikke mulig å gjennomføre AVIA sine primær- eller sekundærtjenester uten et minimum av personopplysninger fra kunde og/eller bruker. Ved filmproduksjon og oppfølging trengs personopplysninger tilknyttet fakturainformasjon. Det er ikke-sensitive personopplysninger som fullt navn, telefonnummer, e-post, stillingstittel og bedriftsnavn og bedriftsopplysninger. Dette er minimum for at AVIA skal kunne levere det innholdet kunden eller brukeren har bedt om ved å fylle ut kontaktskjema. Det er derfor ikke frivillig å gi fra seg personopplysninger dersom du ønsker å motta AVIA sine tjenester. Det er derimot frivillig om man ønsker å motta markedsrettede annonser og nyhetsbrev fra AVIA, samt generelt frivillig å benytte seg av våre tjenester. 😋

 

Utleveres opplysningene til tredjeparter? 🔓

Våre kundelister ligger i Google Drive, og brukerlister i Hubspot. Deler av listene blir med ujevn frekvens lastet opp til Facebook, i de tilfeller vi har tillatelse. Dette for å kunne distribuere relevant innhold og annonser mot disse personene i det nevnte nettverket. For e-post abonnenter behandles dataen i Drip. Utover dette blir verken hele eller deler av våre kunde- og brukerlister delt med tredjeparter. Dersom primær- eller sekundærtjenester som, men ikke begrenset til, filmproduksjon blir gjennomført med en samarbeidspartner kan personopplysninger bli delt med de. Dette avklares med kunde og/eller bruker ved den gitte aktiviteten.

 

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene? 🗄

For å ikke motta flere e-poster fra AVIA kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut. Ønsker du å ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter som Facebook må du ta direkte kontakt med oss på post@aviaprod.no eller tlf 24022007. Dersom du som involvert i en kommende filmproduksjon av AVIA og ønsker å få dine personopplysninger fjernet kan dette ikke gjøres før faktura er betalt. Vi vil også måtte oppbevare enkelte personopplysninger for å oppfylle bokføringsloven.

 

Hvilke rettigheter har den enkelte? 🤜

Som registrert i AVIA sin bruker- og kundeliste har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven.

 

Hvordan sikres opplysningene? 🔐

Dine personopplysninger blir lagret med passordbeskyttelse på Google Drive, Drip og Hubspot. Når listene med personopplysninger flyttes fra et av de nevnte systemene eller til tredjeparter som Facebook vil CSV-filen midlertidig lagres på en passordbeskyttet datamaskin. Når flyttingen er gjennomført vil filen slettes innen rimelig tid.

 

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring kan du kontakt oss via e-post: post@aviaprod.no eller telefon 240 22 007.