Personvern

Når du klikker deg inn på aviaprod.no samles det inn en rekke opplysninger om deg, din datamaskin og din adferd på nettstedet. Nedenfor kan du lese detaljert om informasjonen vi innsamler, hvordan vi behandler opplysningene, hva vi bruker de til, hvem som har adgang til opplysningene og hvordan du kan kontakte oss vedrørende de innsamlede opplysningene.

 

Hvem er behandlingsansvarlig?

Det er daglig leder i AVIA (AVIA Produksjon AS som juridisk enhet) som er behandlingsansvarlig av våre eksisterende og potensielle kunders personopplysninger. Det er markedssjef, økonomiansvarlig samt daglig leder som er databehandler.

 

Hva er formålet?

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne gjennomføre vår primærtjeneste, som er levering av filmproduksjon, og sekundærtjeneste, som produksjon og distribusjon av markedsinnhold. Personopplysningene blir også benyttet i markedsføringen av disse primær- og sekundærtjenestene.

 

Hvilke personopplysninger behandles?

Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til og vi samler ikke mer enn nødvendig. I de fleste tilfeller vil personopplysninger bli behandler i forbindelse med, men ikke begrenset til: utfylling av kontaktskjema for henvendelser, samt påmelding til nyhetsbrev, webinar og kurs. I de tilfeller vil det samles inn navn, e-post og telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger om vedkommendes bedrift, men dette defineres ikke som personopplysninger.

Vi mottar automatisk ikke-personlig informasjon når du besøker vår nettside. Ikke-personlig informasjon er al informasjon som i seg selv ikke kan bli brukt til å identifisere, kontakte eller presist lokalisere en bestemt person. Ikke-personlig informasjon inkluderer IP-adressen din, nettleserinformasjon, informasjon hentet fra informasjonskapsler (cookies), pixel tags, dato og tidspunkt for besøket, trafikk og hvilken/ hvilke kanal/ kanaler som ledet deg inn til nettsiden vår.

 

Hvor hentes opplysningene fra?

AVIA samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. For å få tilsendt informasjon, innhold eller annet markedsmateriell fra AVIA trenger vi enkle personopplysninger fra deg. AVIA sender kun ut informasjon til personer som aktivt har gitt oss sine personopplysninger. Dette kan ha skjedd ved, men ikke begrenset til, kontaktskjema for henvendelse, påmelding til nyhetsbrev, deltakelse frokostseminar og/eller annen digital påmelding.

 

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er ikke mulig å gjennomføre AVIA sine primær- eller sekundærtjenester uten et minimum av personopplysninger fra kunde og/eller bruker. Ved filmproduksjon trengs personopplysninger tilknyttet fakturainformasjon og oppfølging av denne. Det er ikke-sensitive personopplysninger som fullt navn, telefonnummer, e-post, stillingstittel og bedriftsnavn og bedriftsopplysninger. Store deler av vårt markedsmateriell og kurs blir distribuert via e-post. Dette er derfor opplysninger AVIA samler inn for å kunne levere det innholdet kunden eller brukeren har bedt om ved å fylle ut kontaktskjema. Vi bruker oppgitt telefonnummer og navn til oppfølging og markedsføring. Det er derfor ikke frivillig om du ønsker å gi AVIA dine personopplysninger.

 

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Våre kunde- og brukerlister blir med ujevn frekvens lastet opp til det sosiale mediet Facebook. Dette for å kunne distribuere relevant innhold og annonser mot disse personene i det nevnte nettverket. Utover dette blir verken hele eller deler av våre kunde- og brukerlister delt med tredjeparter. Dersom primær- eller sekundærtjenester som, men ikke begrenset til, filmproduksjon blir gjennomført med en samarbeidspartner kan personopplysninger bli delt med de. Dette avklares med kunde og/eller bruker ved den gitte aktiviteten.

 

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

For å ikke motta flere e-poster fra AVIA kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut. Ønsker du å ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter som Facebook må du ta direkte kontakt med oss på post@aviaprod.no eller tlf 24022007. Dersom du som involvert i en kommende filmproduksjon av AVIA ønsker å få dine personopplysninger fjernet kan dette ikke gjøres før faktura er betalt. Vi vil også måtte oppbevare enkelte personopplysninger for å oppfylle bokføringsloven.

 

Hvilke rettigheter har den enkelte og hvilke lands lovverk gjelder?

Som registrert i AVIA sin bruker- og kundeliste har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven.

 

Hvordan sikres opplysningene?

Dine personopplysninger blir lagret med passordbeskyttelse på Google Drive, Drip og Hubspot. Når listene med personopplysninger flyttes fra et av de nevnte systemene eller til tredjeparter som Facebook vil CSV-filen midlertidig lagres på en passordbeskyttet datamaskin. Når flyttingen er gjennomført vil filen slettes innen rimelig tid.

 

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernserklæring kan du kontakt oss via e-post: post@aviaprod.no eller tlf 24022007.