Produsert av AVIA
Kontakt oss

LVK ønsket en film som ville øke kjennskap til organisasjonen. Vi bygget ideen rundt setningen; "Hvis du lukker øynene, hva hører du da? Du hører energi!" Med vestlandets mest spektakulære natur som kulisse fortalte vi en fin og visuell historie i denne merkevarebyggende filmen for LVK.

LVK står for Landssamanslutninga av Vasskraftkommunar og organiserer kommuner som er vertskap for vannkraftsutbygging. Organisasjonen ble stiftet i 1977 og har idag omlag 160 medlemskommuner. LVK kom til oss med et ønske om en film som ville øke kjennskap til organisasjonen.

Vi ville få frem vannkraftens historiske betydning for Norge. Dette gjorde vi ved å kombinere historiske bilder med vakre naturfoto. Vi bygget ideen rundt setningen; «Hvis du lukker øynene, hva hører du da? Du hører energi!»

Vi ønsket vi å vise hvordan energien er noe alle lytter til, og hvorfor ren energi er noe vi bør lytte ekstra godt til i fremtiden. Med vestlandets mest spektakulære natur som kulisse fortalte vi en fin og visuell historie i denne merkevarebyggende filmen for LVK.

Kontakt oss