Computas: Employer branding

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivning til offentlig og privat sektor. Med 35 års erfaring med system- og applikasjons-utvikling har de spisskompetanse på utvikling av effektive systemløsninger blant annet innen forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, kraft og energi.

Høsten 2020 var en presset og usikker tid for næringsliv og arbeidstakere. Hos Computas var det fortsatt vind i seilene og de hadde behov for å styrke arbeidsparken med nye, dyktige folk. Computas trenger kandidater med høy kompetanse. Utfordringen er at disse kandidatene allerede er svært ettertraktet på markedet.

Computas ønsket å nå aktuelle kandidater på et personlig nivå med en direkte appell og informasjon. Sammen utviklet vi tre videoer om Hilde, Marcus og Morten som i løpet av et minutt oppsummerer sine ambisjoner med arbeidet de gjør som ansatt i Computas. Disse videoene ble dermed et middel for å raskt formidle og skape en forståelse for hvordan en karrierehverdag er hos dem.

Would you like our help making a campaign like this?

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.