Takk!

En e-post med oppdatert liste over AI verktøy er sendt til deg, og du er med i trekningen av støtte til filmproduksjon.

I vårt nyetablerte AI Studio tester vi grensene for hva som er mulig å lage av film og kreativt arbeid med AI. Følg link under for å lese mer.

Våre tjenester

Reklamefilm

Produksjon av reklamefilm til alle kanaler – sosiale medier, TV, kino m.m. Vi kan hjelpe deg med idé, filmproduksjon og distribusjon av ferdig film.

Les mer

Animasjon

Alt innen animasjon. Vi har illustratører og animatører som lager originalt innhold til alle typer formål. Først utvikler vi stil og formspråk, deretter gir vi liv til bildene gjennom animasjon.

Les mer

Holdningskampanje

Filmer som spiller på følelser og får seerne til reflektere over sitt forhold til et tema eller relasjon til en organisasjon. Vi har lang erfaring med å lage effektive holdningskampanjer.

Les mer

VR & 360-video

Vi hjelper deg med å lage virtuelle opplevelser for dine kunder – til bruk i VR briller eller på nett.

Virtuelle visninger, produkt demonstrasjoner, opplevelse på messer med mer.

Les mer

Datagenerert & AI

Vi lager personaliserte videoer som lar deg gi en unik opplevelse til hver mottaker, og AI-generert video for å løse oppgaver der annet ikke strekker til. Nysgjerrig på mulighetene? Kontakt oss for en hyggelig prat.

Les mer

Influenser & brukergenerert video (UGC)

Vi har et nettverk med influensene og andre representater for dine kunder som kan bistå deg med å nå ditt publikum på en effektiv måte.

Kurs og læringsfilmer

Alt innen kurs, opplæring og informasjonsfilmer. Vi hjelper deg med å presentere et faglig innhold på en engasjerende og pedagogisk god måte. Vi jobber tverrfaglig med video, animasjon og regi for å sikre den beste formidlingen.

Les mer

Livestreaming

Live streaming av arrangementer og møter. Vi tilbyr sikre sendinger i studio eller i eksterne lokaler.

Les mer

Drone

Vi leverer alt innen film og foto med drone – og jobber med de dyktigste dronepilotene i landet. Vi håndterer alle tillatelser og samarbeider med luftfartsmyndigheter ved behov.

Les mer

Kontakt oss