Content / Video til sosiale medier

Det er dobbelt så sannsynlig at videoinnhold blir delt med venner, enn noe annen type innhold på nett. Vi kan kunsten å lage filmer som blir sett av millioner.

  • Mobilbruk

   AVIA produserte en kampanje for Ung i Trafikken som setter fokus på trygg trafikk blant unge. Første filmer ut i serien har allerede gjort stor suksess på TikTok og andre sosiale kanaler.

  • 50-års jubileum

   I 2021 feiret Kroa i Bø hele 50 år med konserter, frivillighet og kultur. Dette ønsket de selvfølgelig å markere med en film, som vi var så heldig å få produsere.

  • «Make work great again»

   Orbit ønsket flere kunder som skal leie kontorlokaler hos de etter en langvarig periode med pandemi og hjemmekontor. Vi produserte en tydelig og effektiv film for bruk i sosiale medier.

  • Employer branding

   Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivning til offentlig og privat sektor.

  • «Life goals»

   I ny kampanje for USN tar vår regissør Mathias Odden tak i det stadig økende prestasjonsfokuset blant unge på en humoristisk og tankevekkende måte.

  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client
  Aviaprod client

  Kortere, hyppigere og mer ekte

  Av alle videoformater er det korte formatet overlegent i sosiale medier, både når det gjelder ROI, lead-generering og engasjement. I tillegg favoriseres autentiske videoer, som klarer å fange oppmerksomheten i løpet av de første sekundene.

  Slik er det å jobbe med oss

  1. Si hei!

  Kontakt oss. Fortell oss hva du trenger eller ser for deg av resultater. Det kan gjerne være en åpen oppgave, eller bare noen løse tanker.

  2. Velg mellom flere ideer

  Vi utvikler ideer, eller jobber videre med dine. Etter få dager presenterer vår regissør flere ideer du kan velge mellom. Ingen videre forpliktelser før du har valgt idé.

  3. Vi produserer film

  Når du har valgt idé, produserer vi film! Vi gir oss ikke før du er fornøyd, og vi lytter til deg underveis. Når filmen er ferdig hjelper vi deg med å nå ut til ditt publikum.

  In-house team + AVIA = sant

  Den tradisjonelle måten å produsere film på kan bli for dyr og tidskrevende for de nye kortformatene. Stadig flere produserer denne typen videoer med in-house team, til tross for usikkerhet knyttet til tid, kompetanse og effekt. Derfor har vi som første i Norge utviklet en ny prosess der vi samarbeider med deres in-house team. Vi sikrer kvalitet og effekt, dere sparer kostnader på å gjøre noe selv.

  Alt innen filmproduksjon

  Reklamefilm

  Produksjon av reklamefilm til alle kanaler – sosiale medier, TV, kino m.m. Vi kan hjelpe deg med idé, filmproduksjon og distribusjon av ferdig film.

  Les mer

  Animasjon

  Alt innen animasjon. Vi har illustratører og animatører som lager originalt innhold til alle typer formål. Først utvikler vi stil og formspråk, deretter gir vi liv til bildene gjennom animasjon.

  Les mer

  Holdningskampanje

  Filmer som spiller på følelser og får seerne til reflektere over sitt forhold til et tema eller relasjon til en organisasjon. Vi har lang erfaring med å lage effektive holdningskampanjer.

  Les mer

  VR & 360-video

  Vi hjelper deg med å lage virtuelle opplevelser for dine kunder – til bruk i VR briller eller på nett.

  Virtuelle visninger, produkt demonstrasjoner, opplevelse på messer med mer.

  Les mer

  Datagenerert & AI

  Vi lager personaliserte videoer som lar deg gi en unik opplevelse til hver mottaker, og AI-generert video for å løse oppgaver der annet ikke strekker til. Nysgjerrig på mulighetene? Kontakt oss for en hyggelig prat.

  Les mer

  Influenser & brukergenerert video (UGC)

  Vi har et nettverk med influensene og andre representater for dine kunder som kan bistå deg med å nå ditt publikum på en effektiv måte.

  Kurs og læringsfilmer

  Alt innen kurs, opplæring og informasjonsfilmer. Vi hjelper deg med å presentere et faglig innhold på en engasjerende og pedagogisk god måte. Vi jobber tverrfaglig med video, animasjon og regi for å sikre den beste formidlingen.

  Les mer

  Livestreaming

  Live streaming av arrangementer og møter. Vi tilbyr sikre sendinger i studio eller i eksterne lokaler.

  Les mer

  Drone

  Vi leverer alt innen film og foto med drone – og jobber med de dyktigste dronepilotene i landet. Vi håndterer alle tillatelser og samarbeider med luftfartsmyndigheter ved behov.

  Les mer

  Starte med en hyggelig prat?

  Morten Skjæveland

  Rådgiver

  Kontakt oss