Podcast-produksjon tilpasset dine behov

AVIA har alt du trenger for å lykkes med din podcast! Vi tar oss av det tekniske, slik at du kan ha fullt fokus på å formidle ditt innhold til lytterne. Enten du er helt ny eller allerede i gang, tilpasser vi våre tjenester for å møte dine behov.

Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client
Aviaprod client

Hvordan lage podcast?

Engasjerende innhold, god lyd, en avslappende atmosfære og riktig markedsføring er alle viktige grep for å lykkes med en podcast. Vi kan bistå under hele prosessen, fra planlegging og opptak til, redigering og promotering. 

 

Vi har alle ressurser på huset til å bistå din podcast-produksjon. Studio til leie, regissør til konseptutvikling, produsent til teknikk, lyd-og filmklippere til redigering, vignetter og jingles. 

Kom raskt i gang

1. Si hei!

Kontakt oss. Fortell oss hva du trenger eller ser for deg av resultater. Du kan leie et studio og gjøre mest mulig selv, eller du kan leie oss til å bistå hele veien.

2. Kartlegging

Vi planlegger podcast-produksjonen slik at du kun trenger å fokusere på innholdet. Podcast studio og nødvendig utstyr har vi. 

3. Vi gjør opptak!

Så gjør vi opptak! Produsent sørger for at alt går på skinner. Vi redigerer og klipper sammen episoder, og bistår med promotering om ønskelig.

Pris på podcast-produksjon

Prisene for en podcast-produksjon varierer avhengig av omfang og behov. En enkel podcast episode kan ligge på rundt 8 000 – 10 000. Ønsker du promotering og/eller flere episoder vil prisen per episode bli lavere.

 

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig tilbud.

Podcast studio til leie

Vi har fullt utstyrt podcast-studio, med mulighet for lyd og filmopptak. I tillegg kan du leie ressurspersoner fra huset som en lydtekniker/produsent, en rådgiver til hjelp med idearbeid og konseptutvikling, en regissør til innholdsproduksjon, en klipper til redigering, vignetter og jingles.

  • Et lokale du stolt kan invitere gjester til

  • Podcast-studio for opp til fire personer

  • Flerkamera løsning for film

  • God akustikk / topp lydkvalitet

  • Kjøkken og venterom for gjester

Alt innen filmproduksjon

Reklamefilm

Produksjon av reklamefilm til alle kanaler – sosiale medier, TV, kino m.m. Vi kan hjelpe deg med idé, filmproduksjon og distribusjon av ferdig film.

Les mer

Animasjon

Alt innen animasjon. Vi har illustratører og animatører som lager originalt innhold til alle typer formål. Først utvikler vi stil og formspråk, deretter gir vi liv til bildene gjennom animasjon.

Les mer

Holdningskampanje

Filmer som spiller på følelser og får seerne til reflektere over sitt forhold til et tema eller relasjon til en organisasjon. Vi har lang erfaring med å lage effektive holdningskampanjer.

Les mer

VR & 360-video

Vi hjelper deg med å lage virtuelle opplevelser for dine kunder – til bruk i VR briller eller på nett.

Virtuelle visninger, produkt demonstrasjoner, opplevelse på messer med mer.

Les mer

Datagenerert & AI

Vi lager personaliserte videoer som lar deg gi en unik opplevelse til hver mottaker, og AI-generert video for å løse oppgaver der annet ikke strekker til. Nysgjerrig på mulighetene? Kontakt oss for en hyggelig prat.

Les mer

Influenser & brukergenerert video (UGC)

Vi har et nettverk med influensene og andre representater for dine kunder som kan bistå deg med å nå ditt publikum på en effektiv måte.

Kurs og læringsfilmer

Alt innen kurs, opplæring og informasjonsfilmer. Vi hjelper deg med å presentere et faglig innhold på en engasjerende og pedagogisk god måte. Vi jobber tverrfaglig med video, animasjon og regi for å sikre den beste formidlingen.

Les mer

Livestreaming

Live streaming av arrangementer og møter. Vi tilbyr sikre sendinger i studio eller i eksterne lokaler.

Les mer

Drone

Vi leverer alt innen film og foto med drone – og jobber med de dyktigste dronepilotene i landet. Vi håndterer alle tillatelser og samarbeider med luftfartsmyndigheter ved behov.

Les mer

Starte med en hyggelig prat?

Morten Skjæveland

Rådgiver

Kontakt oss