Blank

Informasjonsvideo

Forsvarsbygg: Innovasjonsprosjekt

Når Norges nye F-35 kampfly skal utstasjoneres på midlertidige baser internasjonalt, må Luftforsvaret ofte selv frakte med seg det som trengs for å bo, jobbe og utføre oppdrag. Dette skal gjøres på en så fleksibel, mobil og bærekraftig måte som mulig. Forsvarsbygg utlyste derfor en innovasjonskonkurranse, og ønsket AVIAs hjelp til å inspirere med en animasjonsfilm.

Hjelpekilden: Manipulasjon

Strenge og lukkede religiøse miljøer tar ofte i bruk manipulasjon for å påvirke og kontrollere sine medlemmer. Den frivillige organisasjonen Hjelpekilden ønsket å sette søkelys på denne bruken av mental kontroll. Vi lagde derfor en informasjonsfilm som skaper bevissthet rundt de forskjellige typene manipulasjon medlemmer i lukkede trossamfunn kan bli utsatt for.

GreenFox Electro: Nytt konsept for måle- og styresystemer

GreenFox Electro utvikler og produserer en modulbasert styring- og overvåkningsløsning for industri. Dette er ny teknologi som kan tilpasses eksisterende systemer som gir en rekke fordeler for kunden og miljøet.
Det ser ikke ut til at det er noe her.

Effektiv formidling med informasjonsvideo

En informasjonsvideo forklarer et konsept, produkt eller en tjeneste på en effektiv og oversiktlig måte. Det er mange ulike formater og sjangre som kan benyttes, blant annet animerte forklaringsfilmer, filmer for intern opplæring eller for å presentere en tjeneste.

Slik går vi frem:

illustrasjon av kvinnelig astronaut som underviser digitalt

Gjør det enkelt for publikum å forstå​

 

Noen budskap er komplekse og krever mye informasjon. Vi hjelper deg med å forenkle og forklare saken, uten at noe viktig går tapt. Ofte er animasjon et godt virkemiddel som gjør det enkelt å få frem budskapet på en tydelig, forståelig – og ikke minst kreativ måte. Trenger du hjelp til utforming av manus vil våre manusforfattere sørge for at filmen blir lærerik og interessant for alle du ønsker å nå, uansett bakgrunn.

Trenger du en informasjonsvideo?

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.