Sterkere sammen

Industri Norge og Forbundet for Ledelse og Teknikk holdt en konferanse i desember 2023 om sammenslåingen mellom dem, det var viktig for de å skape engasjement og stolthet med medlemmene sine. Derfor ønsket de en film som kunne gjøre akkurat det, og det gjorde vi. Vi reiste rundt i Norge for å fange bredden og vise essensen for alle medlemmene.

Vi har gjennomført et betydelig samarbeidsprosjekt med AVIA, og de har levert strålende. Mine forventninger var høye før samarbeidet, men de har ikke bare innfridd, de har overgått forventningene. Det var et godt samarbeid gjennom hele prosessen.
AVIA leverte en profesjonell og tidsriktig produksjon for oss. Vi verdsetter ekspertisen og samarbeidet høyt.

It can be challenging to visualize how something looks in an interior setting. Coca-Cola wanted a playful and effective way to show potential customers how their products could look in places like a store, café, or bakery.

Ved å bruke VR som løsning får kunden et realistisk inntrykk i 3D av hvordan produktet kan plasseres, noe som bidrar til at flere leverandører kan tenke seg produktene i sin butikk eller kafé. Sjekk ut filmen øverst i caset for å se litt av hva kunden ser gjennom denne lekne og visuelle opplevelsen.

På dag én ønsket Oslo Business Forum en etterfilm som oppsummerte hele den første dagen og som de kunne presentere allerede på dag to. Vi filmet gjennom hele arrangementet samt på etterfesten på LingLing i Oslo. Alt materialet ble raskt overført til filmskaperen, Sondre, som klippet, redigerte og ferdigstilte en etterfilm innen klokken 03:00 natt til dag to. På den påfølgende dagen gjentok vi prosessen, filmet hele arrangementet, utførte intervjuer med utvalgte foredragsholdere og deltakere. 

 

 

Materialet ble deretter brukt til å sammensette en fullverdig etterfilm fra begge dagene, som nå benyttes på blant annet Oslo Business Forum sin nettside for å promotere arrangementet i 2024.

Målet med filmene var å vise frem arrangementet og bygge opp spenningen til neste års arrangement. Resultatet med Aftermovien overgikk forventningene; Oslo Business Forum uttalte at det er den beste eventfilmen de noensinne har hatt og vi takker for et kjempe fint samarbeid. 

 

Contact us