Produsert av AVIA
Contact us

Eika came to us with a goal of creating a TikTok video that could engage and inform young people about mortgage loans. They wanted to reach first-time homebuyers in a way they hadn't succeeded with on their current platforms.

AVIA Behind The Scenes film

AI-rådgiver og filmskaper Sondre, og regissør Mathias, utviklet ideen om å skape et metaverse som viser kontrasten mellom en fiktiv situasjon og virkeligheten ved bruk av kunstig intelligens. Filmen handler om en ung mann som bor i et kollektiv og foretrekker å leve mesteparten av sin hverdag i sitt eget metaverse. Gjennom VR-briller deltar han i en fiktiv middag med en vakker ung kvinne, men blir raskt avbrutt av virkeligheten i form av en irriterende romkamerat som klager over tiden han bruker og plassen han opptar.

Målet med filmen var å skape en engasjerende TikTok-video som umiddelbart fanget oppmerksomheten til målgruppen. Vi lagde en film som de unge kunne kjenne seg igjen i og som de ville se helt igjennom for å absorbere budskapet. Formålet var å effektivt presentere Eika som mer enn bare en bank, men som en pålitelig rådgiver som førstegangskjøpere kan stole på.

Contact us