Avia prod logo

Rent Senter-programmet til Antidoping Norge gir tilgang til verdensledende antidopingopplæring og mulighet til å gjennomføre dopingkontroll. Antidoping Norge ønsket å gjøre personlige trenere mer bevisst på at Rent Senter-programmet finnes.

Ikke all trening er sunn trening

Rent Senter-programmet til Antidoping Norge gir tilgang til verdensledende antidopingopplæring og mulighet til å gjennomføre dopingkontroll. Over 500 av landets treningssentre jobber for et rent treningsmiljø i samarbeid med Antidoping Norge.

 

Antidoping Norge ønsket gjennom denne kampanjen å gjøre personlige trenere mer bevisst på at Rent Senter-programmet finnes og gjøre dem til gode ambassadører for antidoping.

 

Gjennom en strategisk og kreativ workshop kom vi fram til at vi ønsket å ansvarliggjøre seeren på en morsom måte.

 

“Det er mange om oppmerksomheten på de sosiale plattformene i dag, og for oss som antidopingorganisasjon har det vært forfriskende å gjøre noe litt annerledes for å vekke interesse” sier kommunikasjonsleder Halvor H. Byfuglien.

 

Kampanjen ble lansert 23. september 2019. Fra da og til 11. desember samme år så 180 000 personer videoene på Facebook og Instagram.

Would you like our help making a campaign like this?

Contact us