Avia prod logo

I 2021 "Kroa i Bø" celebrated 50 years of concerts, volunteering and culture. They wanted to highlight this with a video, which we were lucky enough to get to produce.

Kroa i Bø er en norsk konsertscene og studenthus tilknyttet Universitetet i Sørøst-Norge, campus Bø. Studenthuset drives som en stiftelse og er basert på frivillighet. I 2021 feiret Kroa hele 50 år med konserter, frivillighet og kultur. Dette ønsket de å markere med en film som skal fremme Kroa’s historie og ikke minst betydning for lokalmiljøet.

Alex Rosén

«Dette var et av de stedene i Norge som var viktig, og det var et av de stedene som sto på lista over de stedene du måtte ha spilt før du kunne kalle deg et rockeband. Kroa i Bø var legendarisk, og er legendarisk.»

  • Alex Rosén, Artist, komiker og stamgjest på Kroa i Bø

Opp gjennom årene har de hatt mange gjester, og mange konserter. Blant de mange bandene som har holdt konsert der er Surferosa, Alex Rosén and the Young Dudes, og Hellbillies. I filmen forteller bandmedlemmene om sitt forhold til kroa og deler historier fra tiden de har tilbrakt der.

 

Filmen’s hensikt var å skape mer interesse opp mot gjenåpningen og jubileumsuka i september 2022 (som ble utsatt et år på grunn av korona-pandemien). Filmen var hovedsakelig til bruk på storskjerm under eventet, men ble også vist på sosiale medier og andre digitale flater.

Aslag Haugen fra Hellbillies

«Ingen tvil om at Kroa i Bø har betydd veldig mye for veldig mange band og artister i Norge. Nettopp fordi det har vært et konsertsted som har eksistert så lenge som det har gjort.»

  • Aslag Haugen, Vokalist i Hellbillies og stamgjest på Kroa i Bø

Do you need a campaign for your company?

Contact us