Avia prod logo

I 2021 "Kroa i Bø" celebrated 50 years of concerts, volunteering and culture. They wanted to highlight this with a video, which we were lucky enough to get to produce.

Kroa i Bø er en norsk konsertscene og studenthus tilknyttet Universitetet i Sørøst-Norge, campus Bø. Studenthuset drives som en stiftelse og er basert på frivillighet. I 2021 feiret Kroa hele 50 år med konserter, frivillighet og kultur. Dette ønsket de å markere med en film som skal fremme Kroa’s historie og ikke minst betydning for lokalmiljøet.

Dette var et av de stedene i Norge som var viktig, og det var et av de stedene som sto på lista over de stedene du måtte ha spilt før du kunne kalle deg et rockeband. Kroa i Bø var legendarisk, og er legendarisk.

Alex Rosén
Artist, komiker og stamgjest på Kroa i Bø
Alex Rosén

Opp gjennom årene har de hatt mange gjester, og mange konserter. Blant de mange bandene som har holdt konsert der er Surferosa, Alex Rosén and the Young Dudes, og Hellbillies. I filmen forteller bandmedlemmene om sitt forhold til kroa og deler historier fra tiden de har tilbrakt der.

Filmen’s hensikt var å skape mer interesse opp mot gjenåpningen og jubileumsuka i september 2022 (som ble utsatt et år på grunn av korona-pandemien). Filmen var hovedsakelig til bruk på storskjerm under eventet, men ble også vist på sosiale medier og andre digitale flater.

Aslag Haugen fra Hellbillies

Ingen tvil om at Kroa i Bø har betydd veldig mye for veldig mange band og artister i Norge. Nettopp fordi det har vært et konsertsted som har eksistert så lenge som det har gjort.

Aslag Haugen
Vokalist i Hellbillies og stamgjest på Kroa i Bø

Do you need a campaign for your company?

Contact us