Produsert av AVIA
Contact us

Brannvernforeningen reached out to us with an exciting idea to create a memorable film for their centennial anniversary. Director Mathias, illustrator Ada, and animator Monika took on the challenge and developed a remarkable animated film.

Brannvernforeningens forespørsel gikk ut på å utvikle en film som ikke bare ville ære organisasjonens stolte historie, men også gi et levende bilde av hvordan de har vært med på å forme brannsikkerhet landskapet siden grunnleggelsen i 1923.

Et århundre med dedikert innsats og engasjement for å forebygge branner i hele Norge skulle markeres på en måte som kunne formidle deres utrettelige arbeid gjennom tidene.

Vi valgte å takle denne oppgaven ved å lage en tidslinjebasert animasjonsfilm som skulle ta publikum med på en visuell reise gjennom tiårene, med fokus på milepæler, innsats og seire. For å gjøre filmen mer engasjerende og litt humoristisk, introduserte vi karakteren Anders. Anders ble brukt som en veiviser gjennom tidslinjen, og hans tilstedeværelse bidro til å markere hvilket tiår vi befant oss i, samtidig som han tilførte en underholdende vri til filmen.

Målet med filmen var å inspirere, informere og minne alle om betydningen av brannsikkerhet. Samtidig ønsket vi å feire den kontinuerlige innsatsen som har gjort Norge til et tryggere sted for alle. Vi ønsket også å sørge for at filmen ikke bare skulle være en hyllest til Brannvernforeningens prestasjoner, men også en hyllest til dedikasjonen til medlemmene, samarbeidspartnere og alle som har vært involvert i deres viktige arbeid gjennom årene.

 

Det har vært fint å se at filmen har blitt delt på Brannvernforeningens ulike plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, i kurs, konferanser og på nettside. Vi har fått svært positive tilbakemeldinger, og filmen har truffet godt hos publikum. Dette har bidratt til å øke bevisstheten om viktigheten av brannsikkerhet og Brannvernforeningens betydningsfulle rolle i samfunnet.

Contact us