Blank

Dronefilm

Kistefos: The Twist

Kistefos er en spennende kulturdestinasjon på Jevnaker. Her finner du en imponerende skulpturpark, to kunstgallerier og et industrimuseum. I 2020 ble Kistefos tildelt utmerkelsen «Tripadvisors Traveller’s Choice» som kun gis til TripAdvisors 10% beste attraksjoner i verden. Vi har i løpet av 2020 produsert flere filmer for Kistefos.

Nomono: «Podcasting, simplified»

Nomono har utviklet en podkastopptaker som gjør det enkelt og gøy å spille inn historier. Vi laget en brandfilm i anledning lanseringen, som viser frem det allsidige produktet.
xSkjermbilde-2017-08-18-kl.-20.33.45-930x523.png.pagespeed.ic.1mCtGAiaHk

Alan Walker – Alone: Drone

You are not alone
Det ser ikke ut til at det er noe her.
dronefoto av arkitektur og skog
dronekamera i luften

Et unikt perspektiv

Filming med drone har utviklet seg raskt de siste årene. Med dagens solide, stabile kameraer og dyktige dronepiloter har filmfotografer anledning til å fange unike øyeblikk fra luften. Mulighetene er mange, enten du trenger estetisk luftfoto over skogen – eller fugleperspektiv på et event. Dronen kommer til der mennesker ikke gjør det.

Hvordan komme i gang?

Vår dronepilot er blant de mest erfarne i Norden

Sikkerhet kommer først, og vi er i tett dialog med Luftfartstilsynet for å sikre at all flyvning skjer innenfor trygge rammer. Med over hundre flyvninger i året er vår pilot godt kjent med regelverket og har lang erfaring fra krevende opptak. AVIA er førstevalget innen dronefilm for flere av landets mest kvalitetsbevisste byråer og bedrifter. Fra vår base i Oslo gjennomfører vi både små oppdrag og spesialoppdrag der særskilte søknader kreves.

Trenger du dronefilm?

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.