Direktesending på Facebook og YouTube gir nye muligheter

Facebook og YouTube har gjort direktesending tilgjengelig for alle, uansett budsjett. Det åpner opp muligheter for fremoverlente markedsførere.

Ikke bare har live streaming blitt mer tilgjengelig, det har også blitt mer virkningsfullt. Algoritmene til Facebook og YouTube prioriterer direktesendt video, slik at disse blir mer synlig. Streaming havner automatisk høyere i nyhetsfeeden, særlig sammenlignet med stillbilder og tekst.

Tenk utradisjonelt, TENK CONTENT!

Vi leverer komplette streaming løsninger for alt fra enkle foredrag og webinarer med ett kamera, til større flerkameraproduksjoner av konserter, sportssendinger o.l. Arrangementer, foredrag og webinarer er opplagt gode arenaer for å benytte seg av live streaming, men det er ingen begrensninger i hvordan live streaming kan benyttes. Andre muligheter kan være å vise hva som skjer "bak kulissene" i et prosjektarbeid, presentasjon av statusrapporter, skape interesse i forbindelse med lanseringer og mye annet. Kontakt oss gjerne for råd og tips til hvordan dere kan benytte streaming i deres kommunikasjon.

 
 

Vi tilbyr:

  • Komplette streamingløsninger for alle, uansett størrelse.

  • Send direkte til YouTube, Facebook, med åpen eller lukket tilgang.

  • Opptak av hele sendingen til gjenbruk og arkiv.

  • Kan kombineres med filmproduksjon og foto fra arrangementet

  • Full statistikk og direktekommunikasjon med seerne underveis

  • Gratis distribusjon. Betal kun for produksjonen.

  • Enkelt å komme i gang

Pris på filmproduksjon? Se prisveiledning her.

Få tilbud på direktesending

 

Enkelt å komme i gang

Streaming er et effektivt supplement til ditt arrangement, eller et kostnadseffektivt verktøy, som enkelt kan gi tilgang til flere brukere over hele verden. 

Live streaming trenger ikke å være komplisert. Vi har skalerbare pakker som gjør det enkelt å komme i gang med både mindre og større produksjoner. Kontakt oss for mer informasjon.

 
Fotograf-SondreFormoLindheim.jpg

Filmfotograf, Sondre Formo Lindheim

Sondre er filmfotograf og prosjektleder i AVIA Produksjon. Han har flere års erfaring med film og foto fra prestisjetunge arrangementer. Sondre har en sentral rolle i gjennomføring av live streaming og bistår gjerne i tidlig fase med å sørge for at alle detaljer er gjennomtenkt.

Les mer om menneskene i AVIA her.