Innholdsmarkedsføring med video er effektivt, men er det enkelt?

Innholdsmarkedsføring, eller content marketing, handler om å skape engasjerende innhold på målgruppens premisser. Det betyr mindre selvskryt og mer målrettet, troverdig og nyttig innhold som mottakeren har interesse for.

Hvorfor bruke film? Nye tall fra Cisco viser at 82% av all internettrafikk vil være video innen 2021, opp fra 73% i 2016. Både Facebook og Google / YouTube favoriserer i stadig økende grad videoinnhold på sine plattformer. Utviklingen indikerer at film og video treffer flest på digitale flater idag, og vil fortsette å treffe best i fremtiden.

Våre regissører, illustratører, grafikere, animatører, tekstforfattere og fotografer behersker mange filmfaglige disipliner. Vi lager film for ulike formål hver eneste dag og ønsker å dele kompetanse med våre kunder når vi utformer innhold som målgruppen selv ønsker å se. 

 
 
 

AVIA Produksjon:

  • Tverrfaglig kompetanse innen film, markedsføring og strategi

  • Multidisiplinær arbeidsmetode

  • All kompetanse og utstyr samlet under ett tak

  • Kreative talenter med dedikasjon for faget

  • Skalerbar i pris og omfang.

Pris på filmproduksjon? Se prisveiledning her.

 

Få et tilbud på content film

 

Hvor er de gode historiene i deres virksomhet?

I de fleste bedrifter og prosjekter finnes det mange gode historier som gjennom film kan skape et stort engasjement, men disse blir ofte uoppdaget. Det handler om å se utenfor kontorets vegger, for de gode historiene finner du sjeldent i salgsargumentene til selskapet. De gode historiene kan være et engasjement hos en av deres kunder, en debatt, eller en hendelse der deres stemme kan være et viktig bidrag. Kanskje er det en film som gjør hverdagen til målgruppen litt enklere? Eller lærdommen fra tabbe?

AVIA Produksjon er en ledende aktør i Norge på produksjon av filmer til innholdsmarkedsføring. Vi gjennomfører alt fra korte intervjuer og filming av arrangementer, til store nasjonale og internasjonale kampanjer. Vi bistår gjerne i utarbeidelse av idé og strategi, slik at filmen gir ønsket virkning på seerne. Kontakt oss for en hyggelig samtale.

Gratis distribusjon GIR MULIGHETER

Sosiale medier tilbyr gratis og billig distribusjon. En bedrift som ønsker å nå ut er ikke lenger prisgitt av sendeplanen til TV-kanaler, men kan tilpasse sin kommunikasjon til sin målgruppe. Det har gjort det mulig for enhver bedrift med et markedsbudsjett å nå ut til flere enn noen gang tidligere.

 

Men har det blitt enklere?

Seerne kan i større grad enn tidligere velge å ignorere innhold, bytte plattform eller "skippe" reklamen. Økt konkurranse om oppmerksomheten, og smarte algoritmer i de sosiale plattformene, gjør at kravet til autentisk og målrettet innhold er større enn tidligere.

Videoinnhold kan ikke lenger sees på som en markedsaktivitet isolert fra resten av aktivitetene - det må være en sentral del av markedsplanen.