Blank

Nyhet!

En videoplan for 6-12 måneder

Hva slags filmer du bør bedriften lage? Vi har utviklet et digitalt verktøy som på få minutter gir deg en videoplan for 6 – 12 måneder. Helt kostnadsfritt. Test ut.

Nyhet!

En videoplan for hele året

Sliter du med å få tid til å lage en helhetlig plan for bedriftens videoer og animasjoner, eller vite hva slags filmer du bør lage? Vi kjenner problemstillingen.

AVIA Hub – idéutvikling og strategi, helt kostnadsfritt

En innovativ tjeneste for bedrifter som bestiller flere videoer eller animasjoner i løpet av året, og som ønsker å bruke mindre tid på å koordinere stadig nye bestillinger. Helt kostnadsfritt får du en videoplan og idéutvikling av våre regissører til dine filmer. Slik sparer du store kostnader på å tenke helhet og planlegge for fremtidig behov. 

Har du et budsjett på mer enn 100.000 i året til videoinnhold kvalifiserer dere også til kostnadsfri idéutvikling med våre regissører (ord.pris 15.600,-).

Lag din egen videoplan her

Kreatører fra øverste hylle

Hos AVIA får du et dedikert team som til daglig jobber med Norges største merkevarer. Dette er ambisiøse talenter som er blant de fremste ekspertene i sine felt. Vi skreddersyr et team som passer behovet dere har.

Kreatører fra øverste hylle

Hos AVIA får du et dedikert team som til daglig jobber med Norges største merkevarer. Dette er ambisiøse talenter som er blant de fremste ekspertene i sine felt. Vi skreddersyr et team som passer behovet dere har.

ung kvinne med brunt hår og svar blazer ser inn i kamera

Frida Bakke
Digital Rådgiver

Frida blir din kontaktperson.

Frida er limet som holder teamet samlet mot felles mål. Frida er den strategiske hjernen som sørger for at strategi blir ivaretatt, slik at filmene vi produserer oppnår sitt fulle potensiale.

Sondre Formo Lindheim
Filmfotograf

Kunder: WHO, Hold Norge Rent, NHO, Blindeforbundet.

Sondre har mange års erfaring som filmfotograf, og har jobbet med flere store kunder. Med han er du sikker på at du får dedikasjon og lidenskap i arbeidet.

Mathias T. Odden
Regissør og Tekstforfatter

Kunder: PwC, SOMM, Right to Play, Wright Trafikkskole.

Mathias er hjernen bak flere av våre mest vellykkede prosjekter og blir ofte foretrukket for sin evne til å sette filmens tema inn i helt nye kontekster.

Vegard Jonsson
Filmfotograf og Streamingtekniker

Kunder: Fretex, Diabetesforbundet, Grønt Punkt, Hjelpekilden.

Vegard lever seg inn i filmens visjon, samtidig som han utvikler selvstendige visuelle fortolkninger av filmen. Med Vegard på laget er du garantert en filmfotograf som fanger og skaper unikt innhold.

Monika Edvardsen
Animatør og Motion Designer

Kunder: Stortinget

I Monika sitt univers finnes det få begrensninger. Hun produserer alt fra logobevegelser til komplette animasjonsfilmer.

Edvard Jordahl
Filmfotograf og Klipper

Kunder: IMDI, Stortinget, Operasjon Dagsverk, Seniornett.

Edvards kreative måte å kommunisere på reflekteres godt i arbeidet hans. Med Edvard er du garantert unike bilder og kreative løsninger.

Fleksibelt og kostnadseffektivt

Vi vet at behov i kommunikasjon kan endre seg raskt. Det er dyrt å ansette innholdsprodusenter ved midlertidig behov, og eksterne byråer bruker lang tid på å sette seg inn i deres behov. Som AVIA Hub kunde får du et fast team som kjenner deg, og som spiller deg god når du trenger det. Du får tilgang til et ledende kreativt miljø, med regissører, filmskapere, animatører og streaming teknikere som sikrer deg innholdet du trenger.

Alltid oppdatert på trender

Vi følger med på de nyeste trender for deg, slik at du får innholdet du trenger – når du trenger det. Med en god plan og et team som kjenner ditt behov er det enklere å reagere på endringer i markedet raskt. Enten det er en pandemi som bryter ut, er en merkedag som dere ønsker å gjøre noe ut av, eller en nyhet hos dere så kan vi hjelpe deg med idéutviklingen.

Fordeler

6 måneder

12 måneder

12 måneder

Hvordan komme i gang?

Ofte stilte spørsmål

Passer dette til min bedrift?

AVIA Hub passer for bedrifter som vet at de vil ha behov for flere videoer, animasjoner eller livestreaminger i løpet av året, og som ønsker å spare tid og kostnader på å jobbe med en helhetlig plan. Det passer for deg som ønsker en dynamisk form for kommunikasjon, der du spiller på lag med endringene i markedet.


Hva koster tjenesten?

Videoplan, idéutvikling og strategisk rådgivning er helt kostnadsfritt. Dere betaler kun for selve produksjonen, og får store besparelser ved å samle flere filmer i en bestilling. Minimumsbudsjett er på 100.000 per halvår, og gjennom en videoplan blir vi enige om hva som skal produseres. Ingen forpliktelser før dere godkjenner en plan dere er tilfreds med.

Hva slags type innhold kan vi få?

Vi tilbyr stor fleksibilitet når det gjelder innholdsproduksjon og har et ledende kreativt miljø for filmproduksjon i Norge. Med eksperter innen mer enn ti fagfelt, gir dette dere friheten til å produsere alt fra animasjon og reklame, til livestream og grafikk. Vi bistår også med strategi og distribusjon.Må vi vite akkurat hvilke filmer vi skal lage fremover
?

Nei, vi lager en overordnet videoplan som sikrer en helhet i deres kommunikasjon, men detaljene i planen kan justeres over tid. Med en god plan i bunn og et fast team som kjenner dere er det enklere å reagere raskt på endringer i markedet.

 

Klar for å gjøre jobbhverdagen enklere?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Inspirasjon og idéer venter på deg

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.