Blank

DFØ: StartOff

StartOff er et initiativ fra regjeringen som formidler kontakt mellom offentlige oppdragsgiver og oppstartsbedrifter. Programmet veileder partene gjennom innkjøpsprosessen og gjør et enklere, raskere og tryggere for oppstartsbedrifter å delta i denne utviklingen.

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) står ansvarlig for lanseringen av StartOff. For at budskapet skulle nå ut til målgruppen trengte de noe som kunne beskrive tjenesten på en rask og engasjerende måte.

For å formidle konseptet på beste mulige måte gikk valget på en animert informasjonsfilm. Animasjonsfilmer gir et bredt spillerom for grafisk fremstilling og blåser liv i komplekse budskap så de blir lettere å svelge.

format: 16:9
lengde: 03:25
flate: Nettside

En av mange som har benyttet seg av StartOff er Sunnaas Sykehus. De opplever at det er utfordrende for ansatte og personell å holde oversikt og finne frem i på sykehuset. Gjennom en informasjonsfilm med animerte grafiske elementer, inviterer de oppstartsbedrifter til ideforslag på en effektiv og god løsning får å lett kunne finne frem mellom de 12 byggene.

Kunne du tenkt deg en lignende kampanje til din bedrift?

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.