Avia prod logo

Strim er en komplett strømmetjeneste levert av RiksTV. RiksTV hadde behov for en film som ville vise hva Strim tilbyr, slik at publikum ville få et inntrykk av de mange mulighetene man får gjennom strømmetjenesten.

«På grunn av 3D-elementene i filmen var grundig forarbeid med storyboard viktig. Utsnitt og blikkretning var viktig å planlegge, da alle andre elementer i filmen skulle legges på i ettertid. Første steg etter innspillingen var å sette sammen en klipp uten animasjon, slik at vi sammen med kunden fant riktige reaksjoner og tempo. Deretter fjernet vi greenscreen bak skuespilleren og la inn logoene og bildene som var viktigst å fremheve. Til slutt la vi inn resten av elementene og bildene, slik at vi satt igjen med en helhetlig opplevelse av tjenesten Strim tilbyr.»

 

  • Lasse Leonhardsen, Animatør i AVIA

Løsningen ble en blanding av film og animasjon. Ved å bruke animasjon til å vise mangfoldet av kanaler og abonnementer i et og samme bilde, kommer budskapet om muligheter og variasjon tydelig frem.  RiksTV ønsket en reklamefilm som kunne tiltrekke nye kunder og skape kjennskap til Strim, samtidig som det appellerer til et bredt publikum.

Ønsker du en lignende reklame til din bedrift?

Kontakt oss