Blank

Nordea Direct: YS-fordeler på boliglån

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea. De har inngått et samarbeid med yrkesorganisasjonenes sentralforbund som gir medlemmene av forbundene gunstige banktilbud. Sammen med Wavemaker har vi utviklet en kampanje for Nordea Direct.

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea. De har inngått et samarbeid med yrkesorganisasjonenes sentralforbund som gir medlemmene av forbundene gunstige banktilbud. Sammen med Wavemaker har vi utviklet en kampanje for Nordea Direct. Formålet var å tiltrekke seg flere bankkunder blant medlemmer i yrkesorganisasjonenes sentralforbund. Som en del av dette fikk vi i oppdrag å lage en reklamefilm som kunne formidle dette på en spenstig måte.

Seere kan i større grad enn tidligere velge å ignorere reklame. Med streamingtjenester som Netflix og
HBO, samt opptaksmuligheter i lineær TV kan vi pause og spole oss forbi TV reklamen. Samtidig vekter algoritmene til Facebook, Instagram og Youtube innhold som vi tidligere har vist interesse for.

Denne filmen handler om YS-medlemmet som benyttet seg av Nordea Direct sine banktilbud og fikk råd til å realisere datteren sin drøm om en helt egen hest. Dette artige, men langt fra usannsynlige scenarioet illustrerer at det er penger å spare for andre i denne målgruppen dersom de flytter lånet sitt til Nordea Direct.

Kunne du tenkt deg en lignende reklamefilm?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Website language: EN / NO

Vi bruker cookies som samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, det hjelper oss i å forbedre vår tjeneste og din brukeropplevelse. Du kan lese mer her: Personvern.