Produsert av AVIA
Kontakt oss

Sommeren 2023 produserte vi en dramatisert brandfilm for 24SevenOffice. Filmen fanger essensen av kundens visjon: "Vi skaper flyt i medgang og motgang."

24SevenOffice hadde et ønske om å skape en film som ikke bare representerer deres bedrift, men som også kunne selge inn deres tjenester på en måte som resonnerer med gründere og bedrifter. Regissør Mathias og Rådgiver Frida utviklet filmens konsept.

 

Sammen med kunden kom de på ideen om å skape en dramatisert film som kunne treffe hjertet av gründertilværelsen og gi seerne/målgruppen en gjenkjennelig opplevelse.

Filmen tar oss med på reisen til en ung gründer som navigerer gjennom utfordringene i arbeidslivet. Vi følger hennes følelser av håpløshet og frustrasjon, som symboliserer de tunge stundene mange opplever når de starter sin egen virksomhet.

Målet med filmen er ikke bare å vise at 24SevenOffice sin programvare kan bidra til økt suksess, men også å inspirere andre gründere til å ikke gi opp i møte med motgang. Den viser at selv i de mest utfordrende øyeblikkene av en gründerreise, kan riktig partner og verktøy gjøre en betydelig forskjell og hjelpe en til å oppleve medgang. På denne måten gir filmen en positiv og motivasjonell melding om at det er mulig å overvinne hindringer og oppnå suksess i næringslivet med rett støtte.

Kontakt oss