Produsert av AVIA
Kontakt oss

På grunn av pandemien, var det ikke mulig for Handelshøyskolen BI å gjennomføre den årlige avgangsseremonien i 2020. For å feire studentene som var ferdige med bachelorgraden sin, skapte vi en feststemt digital avgangssermoni for alle bachelorstudenter i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim sammen med BI og Medvind.

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med 20.000 studenter fordelt på fire campuser; Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. På grunn av pandemien, var det ikke mulig å gjennomføre den årlige avgangsseremonien i 2020. For å feire studentene som var ferdige med bachelorgraden sin, skapte vi en feststemt digital avgangssermoni for alle bachelorstudenter i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim sammen med BI og Medvind. Det ble gjennomført fem parallelle sendinger for hvert enkelt studiested, i tillegg til en egen sending for internasjonale studenter.

Avgangsseremonien er en feiring for studenter som er ferdig med bachelorgraden. Selvom det i 2020 ikke var mulig å møtes fysisk for å feire, betyr ikke det at man ikke skal feire i det hele tatt. Gradueringen måtte dermed løses på en annen måte enn tidligere, slik at studentene fikk en verdig feiring av bachelor. Selvom det å se avgangsseremonien digitalt ikke er det samme som å kunne møtes fysisk, kan man gjennom digitale arrangementer skape en ønsket atmosfære.

 

Sammen med Medvind planla vi i forkant hvordan scenene skulle se ut og filmes. Med innslag fra studenter og ansatte ved institusjonen, ønsket vi å skape en meningsfull og minneverdig graduering og bringe en feststemt seremoni hjem til alle som så på.

Sendingene ble sendt via en landingsside hos AVIA. Her ble seerne engasjert gjennom en snapkode og en QR-kode. Dette var med mål om å skape et felleskap gjennom sosiale medier, slik at studenter kunne sende snaps og dele instragramposter med familie, venner og medstudenter.

 

I 2020 har rekordmange fysiske arrangementer og møter blitt gjort om til digitale arrangementer. For mange bedrifter har det vært en ny utfordring de har hatt lite erfaring med fra tidligere. På denne reisen med våre kunder har vi høstet enormt mye erfaring.

 

I 2021 gjentok vi suksessen og filmet igjen årets avgangsseremoni, da covid-19 fortsatt hadde stor innvirkning på hverdagen og en digital seremoni var beste løsning.

 

Kontakt oss