Produsert av AVIA
Kontakt oss

Oslo Business Forum henter inn hvert år noen av verdens fremste tenkere for å inspirere, motivere og heve kompetansen til norsk næringsliv. I 2023 spurte de oss om vi kunne lage to stk Aftermovies for deres to dagers event, med en liten vri, den ene filmen skulle allerede vises på dag to.

På dag én ønsket Oslo Business Forum en etterfilm som oppsummerte hele den første dagen og som de kunne presentere allerede på dag to. Vi filmet gjennom hele arrangementet samt på etterfesten på LingLing i Oslo. Alt materialet ble raskt overført til filmskaperen, Sondre, som klippet, redigerte og ferdigstilte en etterfilm innen klokken 03:00 natt til dag to. På den påfølgende dagen gjentok vi prosessen, filmet hele arrangementet, utførte intervjuer med utvalgte foredragsholdere og deltakere. 

 

 

Materialet ble deretter brukt til å sammensette en fullverdig etterfilm fra begge dagene, som nå benyttes på blant annet Oslo Business Forum sin nettside for å promotere arrangementet i 2024.

Målet med filmene var å vise frem arrangementet og bygge opp spenningen til neste års arrangement. Resultatet med Aftermovien overgikk forventningene; Oslo Business Forum uttalte at det er den beste eventfilmen de noensinne har hatt og vi takker for et kjempe fint samarbeid. 

 

Kontakt oss