Visit Rjukan: For den eventyrlystne

 

Eventyret Rjukan er beviset på at selv de minste blant oss kan ta steget ut av de mørkeste skygger.

 

Kunde: Visit Rjukan

AVIA fikk i oppdrag å vise Rjukan som en attraktiv destinasjon å reise til, både for Norske og utenlandske besøkende. Vi startet med et grundig forarbeid som raskt avdekket at historien om Rjukan ikke kunne fortelles slik reisemål oftest presenteres; Pent vær, sol, glade skikjørere og gode fasiliteter. 

Rjukan har en mørk historie, som har etterlatt tydelige spor både i landskapet og i menneskene som bor der. Denne historien og sporene etter den preger opplevelsen av å være der. Gjennom denne filmen ønsket vi å formidle følelsen av Rjukan, det som gjør stedet unikt og verdt å besøke.

 På Rjukan kan du føle historien bak “Kampen om tungtvannet” på kroppen ved å gå i sabotørenes fotspor eller besøke museet på Vemork, frikjøring på Gaustatoppen i 1883 meters høyde, kjøre Nord-Europas første to-tausbane – Krossobanen, utføre det råeste strikkhoppet i Norge fra Vemorkbrua (fra maimåned), klatre i en av de 200 islagte fossene. Du kan velge blant spennende og utfordrende aktiviteter. Les mer på Visit Rjukan. 

Art director: Deniz Huseby
Drone: Kjetil Fredriksen
Filmfotograf: Fredrik Hinsch
Manus: Mathias Tjøtta Odden

 

Trenger du hjelp med din filmproduksjon?

Deniz Huseby var prosjektleder under Visit Rjukan produksjonen, og hjelper deg gjerne med din produksjon. Ta kontakt for din henvendelse!

deniz@aviaprod.no
Tlf: 45809102