Inzpire.me: Explainer film

 

Kunde: Inzpire.me

Inzpire.me kobler sammen influencers med annonsører, og har på kort bygget seg et nettverk med over 3000 influencers med til sammen 100 millioner følgere. Vi fikk i oppgave å presentere konseptet og profilen gjennom en explainer film.

Formål: Filmens oppgave er å fortelle hvem Inzpire.me er og introdusere konseptet for begge målgrupper: Bloggere (influencers) og annonsører / bedrifter. 

Omfang på produksjonen: En middels omfattende film, der alle illustrasjoner og fonter (tekster) er tegnet og laget utelukkende for denne filmen. AVIA har utviklet den visuelle profilen og stilen i filmen.

 
 
AVIA Produksjon _ Portretter (10 of 14).png

Har du spørsmål rundt animasjonsfilm?

Frida jobber med motion graphic i AVIA, og hjelper deg gjerne med din produksjon. Ta kontakt for din henvendelse!