Animasjonsvideo forenkler kompliserte budskap og gjør enhver idé mulig å gjennomføre

Du jobber med en presentasjon. Formålet ditt er å forklare fordelene med en ny løsning på et problem. Du merker at presentasjonen din blir innviklet, du frykter at publikum skal falle av før du er kommet til konklusjonen. I tillegg merker du at det er tidkrevende å forenkle et komplekst og presist budskap. 


Animasjon er perfekt i tydeliggjøring av kompliserte budskap.  Vi jobber med mange spennende selskaper som trenger innhold for alle flater. Med grundig forarbeid og tett dialog i startfasen, hjelper vi deg med å lage animasjoner som umiddelbart fanger publikums oppmerksomhet og gjør ideen enkel å forstå. 

 
 

ANIMASJON:

  • Forenkler og tydeliggjør kompliserte budskap

  • Presenter noe som enda ikke er produsert eller lansert

  • Gjør innholdet mer tid og steds-uavhengig

  • Oppnå god effekt ved annonsering

  • Fanger oppmerksomheten

  • Spare tid og arbeidsomfang ved å gjenbruke grafikken fra animasjonsfilmen

Pris på filmproduksjon? Se prisveiledning her.

 

Få et tilbud på animasjon

 

Enkelt å komme i gang!

Vi har det siste året jobbet aktivt med flere bedrifter hvor vi har løst kommunikasjonsutfordringer med animasjon. Animasjon trenger ikke å være komplisert. Det kan være enkle korte animasjoner til Facebook, eller større prosjekter der du ønsker en film som får frem fordelene til tjenesten din.

Om du trenger hjelp med å komme i gang, eller allerede har en bestemt ide, er det bare å ta kontakt med en av våre animatører! Eller fyll inn skjemaet til høyre, så kontakter vi deg med en gang!

 
LasseLeonhardsen-motiondesigner.jpg

Lasse Leonhardsen

Lasse er motion designer i AVIA og har erfaring fra animasjon fra arbeid med kunder som IKEA, TONO, Disney on Ice og mange fler. Han har en sentral rolle i de fleste animasjonsfilmer vi produserer og bistår gjerne i produksjon av deres kommende film.

Les mer om menneskene i AVIA her.