Filmproduksjon Oljedirektoratet

År 2022: Hele verdens øyne rettes mot Norge

Oljedirektoratet med nye filmer i en spenstig holdningskampanje.

Oljedirektoratet ønsker bedre videomøter i offentlig sektor

4 TRINN TIL BEDRE VIDEOMØTER

Året er 2022 og Norge har sendt første menneske på Mars, men videoforbindelsen mellom Mars og jorden byr på store utfordringer. Utfordringer de fleste som har vært i videomøter i arbeid kan kjenne seg igjen i. Filmene skal brukes i forkant av videomøter og har til formål å bidra til bedre etikette og fokus på gode forberedelser i forbindelse med videomøter i den offentlige sektoren.
 
Idé og manus er utarbeidet av AVIA Produksjon etter å ha vunnet anbudskonkurransen foran over 20 kvalifiserte deltagere. Vi valgte å løse oppgaven med en idé som skilte seg drastisk fra de andre forslagene og som ble godt mottatt av Oljedirektoratet.

Månelandingen i 1969 er sannsynligvis historiens mest kjente videomøte. Med utgangspunkt i dette valgte vi å filmatisere en fremtidig ekspedisjon til Mars, med de utfordringer næringslivet Norge møter under videomøter.
 
Filmene ligger tilgjengelig for alle, slik at andre offentlige og private selskap også skal kunne bruke disse fritt i sin virksomhet. Se alle filmene her: