Reklamefilm Sommarland i Bø

VisitTelemark når nye høyder!

I samarbeid med VisitTelemark har vi i et års tid – produsert flere unike filmer som ledd i deres markedsføring. Filmene viser blant annet mulighetene, attraksjonene og stedene man kan besøke i Telemark og omegn.
AVIA ønsket å synliggjøre Telemark ved hjelp av film og foto som ledd i deres markedsføring.  Det har blitt produsert filmer for både Visit Telemark, Visit Rjukan, VandreTelemark, Telemarkskanalen og Visit Grenland. Filmene for Visit Telemark, Visit Rjukan og VandreTelemark kan sees nedenfor, eller på deres Youtube kanal.

Tok grep

– Hele reiselivet i Telemark ønsker å hjelpe hverandre å få ut gode historier. Nå er plattformen klar og arbeidet kan begynne. Vi ønsker også å ta dette videre, og oppfordre alle Telemarkinger til å fortelle og distribuere gode Telemark-historier, bilder og filmer. Første prosjekt ut er en flunkende ny Telemark-film som skal lokke turistene hit kommende sommer, sier markedssjef Håkon Nordby i Visit Telemark.

Høyt seertall og delinger

Filmen vi lagde for VisitRjukan er i skrivende stund delt av nærmere 900 personer, og har blitt sett 45 000 ganger. Vi tror at filmen slo an ved å bruke en mer personlig måte å fortelle et budskap på. Ved å bruke en skolejente til å fortelle historien om Rjukan, har vi brukt en ny strategi som nådde ut til mange. Vi er svært fornøyd med resultatet, og gleder oss til samarbeidet videre med Visit-aktørene.

Høyt seertall for VisitRjukan og VisitTelemark

Her er noen av filmene vi har produsert, more to come!

VisitTelemark:

Visit Rjukan:

VandreTelemark:

Se behind the scenes fra produksjonene!
Gaustatoppen
Visit Grenland

Kilder: Kampanje & VisitTelemark sin Youtube Kanal